Lorenc (DSSS): Vládo, začněte se už konečně zajímat o chudé a neřešte jen svá koryta

22.04.2014 11:30

Mnoho životů již zhaslo díky bezohlednosti a nenažranosti společností a úřadů, kteří obyčejné lidi stáhnou třebas i z kůže jen aby měli na své tučné zisky a výplaty svých zaměstnanců.

Lorenc (DSSS): Vládo, začněte se už konečně zajímat o chudé a neřešte jen svá koryta
Foto: Hans Štembera
Popisek: Chudoba, ilustrační foto.

VÁŽENÁ, NEVÁŽENÁ VLÁDO!

Myslím si, že je již čas konat a konečně začít pracovat pro blaho slušných občanů naší vlasti! Zatím se bohužel nestalo nic pozitivního, co by pomohlo  zbídačeným lidem, které sešrotoval chaos a hnus nastolený Topolánkem, Nečasem, Kalouskem, Drábkem a dalšími nepřáteli našeho národa!

Spousta lidí, kteří od rána do večera dřou v továrnách (tedy v montovnách), kterých je u nás velké množství berou směšné mzdy a nejsou schopni uživit své rodiny. Mezi dětmi a lidmi se tvoří propast. Na jedné straně jsou ti chudobní a zbídačení systémem a na druhé ti vyvolení a šikovní tuneláři, prospěcháři a parazité co dokážou nečestně z tohoto systému čerpat a ožebračovat tím, ty poctivé a tvrdě pracující slušné lidi!

Mnoho životů již zhaslo díky bezohlednosti a nenažranosti  společností a úřadů, kteří obyčejné lidi stáhnou třebas i z kůže jen aby měli na své tučné zisky a výplaty svých zaměstnanců. Ředitelé, náměstci a ostatní berou měsíčně tučné odměny a platy o kterých se obyčejným dělníkům jen zdá! A není jim to vůbec proti srsti, že někdo jí suchý chléb (pokud aspoň na ten má) a oni si dávají kaviár! Co je to za společnost?! Co je to mezi námi za zrůdy?! Je to vůbec normální? Žijeme vůbec v roce 2014?

Vládo, začněte se už konečně zajímat o chudé a neřešte jen svá koryta!! Protože, lidé jsou vyždímáni a leckde chybí krůček od ukončení toho trápení tím nejhorším způsobem! Co je to za společnost, když v hlavách lidí je jediným řešením, jak ven z problémů,  smrt?!

Pokud nemíníte řešit takové věci, nemáte co vládnout!!

Lorenc L. Šternberk

reklama

autor: DSSS

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Ukrajina do EU? Nemyslím si...

6:04 Prokšanová (KSČM): Ukrajina do EU? Nemyslím si...

Měla by se země zmítaná vojenským konfliktem, potlačující politickou opozici, cenzurující média a to…