Lorencová (ANO): Odvolání Pošvářové je fatálním selháním státu

23.01.2014 9:30

Zásadně nesouhlasím s odvoláním ředitelky Úseku kontroly kvality staveb Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) Miloslavy Pošvářové.

Lorencová (ANO): Odvolání Pošvářové je fatálním selháním státu
Foto: hnutí ANO
Popisek: Jana Lorencová

Velmi mne znepokojilo zdůvodnění jejího okamžitého odvolání. Jasno do celé kauzy nevneslo ani vyjádření ministra dopravy v demisi Zdeňka Žáka (SPOZ).

Neurčitá vyjádření, že jej Pošvářová zásadně zklamala ve dvou věcech, aniž by je blíže specifikoval, mne utvrzuje v obavě o účelovosti tohoto bezprecedentního kroku.

Miloslava Pošvářová ve svém oboru působí tři desítky let a je držitelkou mnoha mezinárodních certifikací. Právě skutečnost, že Miloslava Pošvářová je pro stát klíčovou osobou, která připravovala a kompletovala žaloby proti zhotovitelům v kauze dálnice D47 naznačuje, komu se její odvolání nejvíce hodí. Stát tím subjektem rozhodně není.

Z výše uvedených důvodů  deklaruji svoji plnou podporu paní Miloslavě Pošvářové a věřím, že stát ji co nejdříve povolá zpět do svých služeb.

Jana Lorencová  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.