Lukša (TOP 09): Skončete tento pseudospor

26.06.2015 5:32

Nekonečný příběh aneb jak hejtman Hašek a primátor Vokřál zachraňují Karla Abrahama.

Lukša (TOP 09): Skončete tento pseudospor
Foto: top09.cz
Popisek: starosta Čeladné Pavol Lukša

I to by se dalo říct o dlouhých jednáních kolem Automotodromu Brno. Příběh, kde Abraham uráží hejtmana a chválí primátora, kde občané nevěřícně kroutí hlavou nad drzostí soukromého podnikatele.

„Pravdomluvný“ spolumajitel Automotodromu Brno Karel Abraham usoudil, že dlouhodobý, uměle vytvářený problém, mu přinese další peníze, které musí zaplatit daňoví poplatníci. A tak se ptám, je opravdu nutné financovat penězi města a kraje soukromý podnik, kde profit z něho nejvíce užívají spolumajitelé?

Reklama je krásná věc, ale stejně jako kus masa v řeznictví se musí zaplatit. Včerejší anketa rádia Impuls ukázala, že občané jasně řekli, že Moto GP není to, co by stavěli na první místo a nutně potřebovali k životu. A tak bych se rád zeptal, zdali není čas ukončit tuto anabázi jak ze strany hejtmana Haška, tak primátora Vokřála a věnovat pozornost názorům občanů Jihomoravského kraje, kteří jim ve volbách dali své hlasy.

Volební preference jim Moto GP v žádném případě nepřinese, spíše naopak. Holt letos oželí VIP prostor Automotodromu Brno a možná se projdou po Brně či jiných obcích a městech Jihomoravského kraje a budou mít čas vyslechnout, co občany skutečně trápí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace