Macků (KDU-ČSL): Dačice získaly od kraje dotaci na opravu tělocvičen

28.06.2021 11:30

Dne 16. června na jednání Rady města Dačice bylo schváleno uzavření smlouvy s Jihočeským krajem o poskytnutí dotace ve výši 690 000 Kč na realizaci projektu „Výměna střešní krytiny na pavilonu tělocvičen ZŠ v ul. B. Němcové v Dačicích“.

Macků (KDU-ČSL): Dačice získaly od kraje dotaci na opravu tělocvičen
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo KDU-ČSL

„Cílem projektu je rekonstrukce střešního pláště nad budovou tělocvičen. Stávající krytina střechy je provedena z natavených asfaltových pásů, které vykazují radu poruch. Střecha prošla historicky již dvakrát rekonstrukcí, a to technologií natavením dalších vrstev asfaltových pásů a tím došlo k přitěžování nosné konstrukce střechy. Proto navržené práce směřují také k odlehčení nosné konstrukce a ke splnění platných tepelně technických norem“ popsal dačický starosta Karel Macků.

„Žádost o dotaci byla podána v březnu tohoto roku do dotačního programu Jihočeského kraje s názvem Rozvoj hospodářsky slabých oblastí Jihočeského kraje, opatření č. 2 – Stavební úpravy objektů občanské vybavenosti. Celý projekt musí být dokončen nejpozději do března 2021“ doplnil Macků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

9:15 Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládnímu návrhu výpovědi bez udání důvodu