Majerová (Trikolora): Řekněme vládě ne!

21.09.2022 12:01 | Tisková zpráva

Jestli jste spokojeni s vládou Petra Fialy a s tím, kam se ubírá náš svět, tak to se omlouvám, ale to v žádném případě nejsem váš kandidát.

Majerová (Trikolora): Řekněme vládě ne!
Foto: Archiv Zuzana Majerová
Popisek: Předsedkyně Trikolory a bývalá poslankyně Zuzana Majerová

Ale pokud i Vám – stejně jako mně – připadá, že se svět zbláznil, jestli si i Vy – stejně jako já – myslíte, že válku je potřeba zastavit u jednacího stolu, a ne přiléváním oleje do ohně, jestli i Vám – stejně jako mně – připadá, že se z politiky vytratil zdravý selský rozum, jestli i Vám – stejně jako mně – záleží na tom, v jakém světě budou žít naše děti a vnoučata, pak jsem pro Vás nejspíš ta správná volba a budu opravdu ráda, když mi svěříte svůj hlas. Já na oplátku slibuju, že Vás nezklamu, protože jedno opravdu neumím. Vzdávat se.

S politikou jsem se poprvé vážně setkala v listopadu 1989 jako organizátorka stávkového výboru na Gymnáziu Hejčín v Olomouci. Bylo mi 17 let. A od té doby už jsem politické a společenské dění neopustila. Dříve jsem spíše pracovala pro druhé, posledních pár let už chodím na volební trh s vlastní kůží. Dlouhodobě také pomáhám organizacím pečujícím o naše občany a děti s různými typy postižení, kteří si sami pomoci nemohou.

Anketa

Jak budete volit v komunálních volbách?

hlasovalo: 11074 lidí

Studovala jsem dvě vysoké školy, ale diplom nemám. Vždy mi do toho – těsně před cílem – něco vlezlo. V roce 1993 odchod do Kanady, kde jsem pak strávila šest let, v roce 2017 politika. Miluju angličtinu, která se mi stala i profesí. Měla jsem soukromou jazykovou školu, překládala, tlumočila a angličtinu jsem učila rovněž na základní škole. Od roku 2017 jsem byla poslankyní PS PČR. Od října 2021 opět překládám, tlumočím a dál vedu politickou stranu Trikolora.

Už na jaře jsme přišli s jasnými kroky jak ven ze současného ekonomického marasmu. Stručně je zopakuju: opustit šílenou smrtící zelenou politiku GD, elektřinu lidem prodávat doma, plyn nakupovat přímo, ukončit nesmyslné sankce, které škodí víc nám jak Rusku, usilovat o mírové řešení ukrajinské války a snížit daně, především DPH na základní potřeby.

Jsem rodačka z Olomouce, dvaadvacet let šťastně vdaná, máma dvou úžasných synů a hrdá majitelka dvou psů a čtyř kocourů. V současnosti žiju s rodinou v Bukovanech u Olomouce. Kandiduju do Senátu ve volebním obvodu 61, zahrnujícím mimo jiné také moji domovskou obec. Nejsem tedy žádný ‚náhodný kolemjdoucí‘, jak to u některých senátorských adeptů bývá, jsem tu prostě doma.

Chápu, proč lidé Senát nemají rádi, ale bojkotem senátních voleb nezmění vůbec nic. Naopak. Ti druzí, ti, kteří volí strany vládní koalice, k volbám určitě přijdou a znovu budou volit přesně ty, kteří naši zemi vedou od deseti k pěti. Má-li se něco v České republice změnit, musí i do senátních lavic dosednou úplně jiný typ politiků. A já už se na tuhle vládu opravdu nemůžu dívat. Už toho opravdu bylo dost.

Řekněme vládě ne! Právě v těchto volbách k tomu máme první skvělou příležitost.

Zuzana Majerová
předsedkyně Trikolory

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…