Malý (Svobodní): Džihád v České republice. Teroristický útok zmařen. A příště?

15.09.2018 8:39

Strašíte migranty a přitom u nás žádní nejsou. Strašíte terorismem a přitom u nás nic nehrozí. To tvrdí politici a většina medií směrem ke kritikům současného vývoje v Evropě.

Malý (Svobodní): Džihád v České republice. Teroristický útok zmařen. A příště?
Foto: Svobodní
Popisek: Svobodní, logo.

Dnes se v mediích objevila zpráva o tom, že byl zadržen radikální muslim, který připracoval teroristický útok v České republice. Toto sdílel na sociálních sítích: "Tahle země bude naše! A nebude moci být pro všechny!" (rozuměj: bude muslimů).

Doporučoval bych těm "uklidňovatelům", co tvrdí, že se u nás straší migrací a terorismem, aby si prohlédli ty hrůzné fotografie z řady teroristických útoků. Fotografie a videa, zachycující řádění migrantů, násilí, žhářství. Aby si spočetli mrtvé. Aby se podívali, kolik bylo znásilněno a i zavražděno žen. Pokud někdo klade otázku, zda se to může stát i u nás, je špatně položena.

 

 

 

 

 

 

 

Otázka nezní zda, ale kdy se to stane. To není strašení, to, že v naší zemi může dojít k teroristickému útoku nelze vyloučit. Policie odvedla skvělou práci a včas zadržela teroristu. Co se stane ve chvíli, kdy jiného neodhalí, nechci ani domyslet. Tak, jako by to mé video bylo nadčasové. Dovolím si je znovu připomenout.

Hranice Evropy nejsou chráněny. Brusel situaci včetně migrační krize absolutně nezvládá. Místo aby chránil Evropu, vydává nesmyslné směrnice, nařízení či omezení a hrozí Polsku, nám, Maďarsku. Tohle musím skončit. Musíme zůstat samostatným suverénním národním státem. Státem, o kterém budeme rozhodovat my sami, ne Brusel. O to se budu zasazovat, dokud budu dýchat. Jde o naši zemi, o budoucnost našich dětí.

Michal Malý
Člen ReV Strany svobodných občanů, člen liberálně- konzervativního názorového křídla Svobodní Plusko

Protože usiluji o zachování suverenity a nezávislosti ČR, usiluji o skutečnou svobodu našich občanů: kandiduji do Senátu ve volebním obvodě 23 -  Praha 8 pod číslem 9

O nás musíme rozhodovat sami! Jde o naši zemi a budoucnost našich dětí. Prosím, podpořte Deklaraci nezávislosti České republiky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…