Malý (Svobodní): Skautokandidát a ti druzí. Volte ve druhém kole do Senátu

09.10.2018 10:23

Děkuji voličům, kteří ve mne ve volbách do Senátu na Praze 8 podpořili, dali mi důvěru a svůj hlas. Velmi si toho vážím a vážím si i podpory těch, kteří mi ji vyslovili, ale volit mne nemohli.

Malý (Svobodní): Skautokandidát a ti druzí. Volte ve druhém kole do Senátu
Foto: Svobodní
Popisek: Svobodní, logo.

Oproti známým kandidátům a kandidátům parlamentních politických stran, jsem neměl volební tým, nemohl jsem mít stranickou finanční podporu. Logicky, jsem neměl šanci na jakoukoli mediální podporu a to ani ve chvíli, kdybych vstoupil k hasičům, skautům, rybářům chovatelům a zahrádkářům dohromady. Ani filatelisté by nepomohli, byť filatelie a sbírání odznaků byl můj dětský koníček. Celou kampaň jsem si realizoval sám a financoval ji z rodinných úspor. O to větší jsem jí věnoval úsilí.

Jak říkám, někomu stačilo vstoupit do skauta v lakýrkách a stáhnout králíka z kůže a media ho vynášela. Plagiátorství (údajné) na patentech, či názorů v prezidentské kampani bylo zapomenuto. Kandidát „nevím“ neví, v kterém politickém klubu zasedne. Zřejmě se bude muset poradit se skauty. Úvahy o tom, že by profesor Drahoš mohl vést Senát, považuji za zcela scestné, až nemravné. Ale třeba se mediálně protlačí, že Senát povede člověk co neví a musí se zeptat a ne leader vítězné politické strany s dlouholetými politickými zkušenostmi.

Považuji za až nemravné, jakým způsobem byli medii propagováni bývalí prezidentští protikandidáti prezidenta Drahoše, s výjimkou pana Hynka a Hanniga. Nejsem si však jist, zda si ti, co se nechali mediálně zmanipulovat, uvědomují, koho volili a někde i zvolili. Dali přednost proevropským kandidátům, vítačům. Mám obavu, že budoucnost ukáže, že to byla chybná volba. To, abychom se bránili dopadu migrační krize, abychom bránili tomu, aby Brusel zasahoval do naší vnitřní politiky, považuji za nejdůležitější témata. O nás musíme rozhodovat my sami.

Během kampaně jsem poznal spoustu skvělých lidí a opravdu dopodrobna jsem se seznámil s problematikou jak Prahy 8, tak Prahy jako celku. Na několika místech jsem slíbil moji podporu při řešení závažných věcí. Ta podpora nebyla nijak podmíněna výsledkem voleb. Slib trvá, budu pomáhat tak, jak jsem slíbil. Navíc, předpokládám, že mi bude umožněno pracovat v některé z komisí Zastupitelstva městské části Prahy 8.

Závěrem moc prosím, přijďte ke druhému kolu voleb do Senátu. V „mém“ obvodě vyslovuji podporu panu profesoru MUDr. Pavlu Dunglovi. Prosím, připojte se a přijďte k volbám. Ještě jednou vám děkuji za vaši podporu a hlasy. Vážím si toho.

Mějte hezké dny a šťastnou ruku u druhého kola voleb do Senátu.

O nás musíme rozhodovat sami! Jde o naši zemi a budoucnost našich dětí. Prosím, podpořte Deklaraci nezávislosti České republiky

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…