Malý (Trikolora): Okamžitě odvolejte ministra Vojtěcha pro cenzuru a zasahování do vysílání ČT!

10.12.2021 8:39 | Komentář

Ministerstvo zdravotnictví zřejmě, alespoň podle dostupných informací, zavádí cenzuru a zcela nepřípustně zasahuje do vysílání veřejnoprávní České televize. Politici určují veřejnoprávní ČT, co smí vysílat?

Malý (Trikolora): Okamžitě odvolejte ministra Vojtěcha pro cenzuru a zasahování do vysílání ČT!
Foto: archiv M. Malý
Popisek: Mchal Malý

Další důkaz novodobé cenzury a arogance vlády. Advokát a místopředseda pražské Trikolory JUDr. Jindřich Rajchl se tématu covid věnuje od začátku pandemie. Jde proti mainstreamu a to vadí. Byl pozván do pořadu „Máte slovo“ k diskusi na téma povinného očkování. Zástupci hlavního proudu však odmítli na této debatě účast, pokud se jí zúčastní Rajchl a upírají tak oponentovi právo sdělit svůj názor. Večer se v ČT můžete přesvědčit sami.

 

Zde je citace z facebookového profilu JUDr. Rajchla: „Pozor pozor!

Velká změna. Právě mi volal dramaturg ČT s tím, zme mu z ministerstva zdravotnictví oznámili, že pokud se budu účastnit večerního pořadu Máte slovo, tak zastupci ministerstva zdravotnictví odmítají dorazit. Normálně se mě bojí.

A Česká televize samozřejmě ustoupila a pozvanku mi zrušila. Už zase žijeme v době, kdy si zástupci státního aparátu vybírají, s kým mluvit budou a s kým ne.

A znovu v době, kdy ovládají i veřejně právní televizi.

Pokud máte chuť, tak jim napište, co si o tom myslíte. "  Zdroj

Nastupuje novodobá totalita, nastupuje fašismus. Společnost je uměle medii názorově rozdělována, aby se rozhádala a byla tak snáze ovladatelná. Uměle se zde vytváří skupina „podřadného a méněcenného“ obyvatelstva, kterému jsou omezována jeho práva a svobody, pokud nejde po proudu, pokud si dovolí nesouhlasit. Tato skupina je protiústavně diskriminována. Vláda pohrdá zákonem a sama trestá ty, kteří neuposlechnou jejích protiprávních nařízení.

Soudy značnou část nařízení a opatření vlády zrušily, avšak bez jakéhokoli postihu. Vláda po zrušení nařízení ze strany soudu okamžitě vydá nové, ve kterém změní pár slovíček a které je opět protiprávní. Členové vlády otevřeně přiznávají, že vědomě porušují zákon a nařízení soudů, protože pokud by je dodržovali, pak by nemohli nařídit nic. Snad 50% prostředků vydaných na covid bylo dle kontroly zřejmě rozkradeno. Opět beztrestně.

Vládou je soustavně beztrestně porušována Ústava ČR a zákony ČR. Probíhá masivní cenzura. Protiprávně je omezováno podnikání. I vlivem chybní politiky vlády dochází k dramatickému zdražování energií a tím pádem defacto všeho, počínaje potravinami. Obyvatelé jsou hnáni do dluhové pasti, důchodci a statisíce rodin s dětmi se s největší pravděpodobností dostanou na hranici chudoby a mnozí skončí na ulici.

Doktor Rajch, ani já, ani spousta protestujících, ani Trikolóra nejsme proti očkování a nezlehčujeme Covid. My protestujeme proti diktátu, proti povinnému očkování, proti povinnému očkování dětí, proti diskriminaci neočkovaných, proti diskriminaci drobných podnikatelů. Protestujeme proti tendenčnosti ČT, proti cenzuře, proti omezování svobody slova a práva na informace.

Ve většině zemí se lidé bouří a přidávají se k nim hasiči i ozbrojené složky, demonstrantů jsou plné ulice. Naše media v čele s ČT o tom mlčí, aby lidem nedávala příklad. A tak lidé sedí u televizí a žijí z půjček a bydlí díky hypotékám. Ty však brzo přestanou být schopni splácet. Do dvou let přijde dramatická ekonomická krize, která postihne většinu obyvatel. Vláda to neřeší, ale řeší covid nesmyslnými, neúčinnými a protiprávními opatřeními.

Kritici protiprávních, nesmyslných a neúčinných opatření vlády jsou na obtíž. A tak se vydá pokyn: „Zavřete tomu Rajchlovi hubu!“. No a veřejnoprávní ČR srazí paty a poslechne. Ne, Rajchlovi ani komukoli hubu nezavřete. Na Staromáku se nás sešlo sedm tisíc, pak dvacet tisíc a příště nás bude sto. Ten počet bude stoupat, dokud toho fašistického diktátu a našeho omezování nenecháte. Věřte mi, bude fičák a nebude se vám to líbit!

Rajchla ani ostatní neumlčíte. Ministerstvo a ČT zákazem promluvit postavili JUDr. Jindřicha Rajchla do čela anticovidistické opozice a udělali z něj jejího leadera. Pojďme ho podpořit, pojďme se k němu přidat. Nejde jen o covid, jde o naši svobodu!

Převzato z Profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.