Maříková (SPD): Máme vůbec hrdost?

22.03.2017 10:40

Lékařská péče u muslimského věřícího, tak to je název odborné vzdělávací akce, která je pořádána v rámci celoživotního vzdělávání lékařů.

Maříková (SPD): Máme vůbec hrdost?
Foto: Facebook Karly Maříkové
Popisek: Karla Maříková

Česká lékařská komora na svých webových stránkách zveřejnila kurz, který je pořádán v rámci celoživotního vzdělávání lékařů s názvem Lékařská péče u muslimského věřícího. Kurz by měl lékaře zasvětit do historie a víry muslimů a seznámit je s úskalím při poskytování zdravotnické péče u muslimského pacienta, jak je uvedeno v příloze kurzu.

Po přečtení názvu a obsahu kurzu mě napadlo jediné, učí se v muslimských zemích lékaři historii křesťanství, jak pečovat o křesťanského nebo dokonce nevěřícího pacienta? Předpokládám, že ne. Proč se postupně ve všech směrech snažíme my přizpůsobovat muslimům, aby se jim zde žilo co nejlépe? To nemáme žádnou hrdost? Oni jsou zde přeci hosti a tak by to měli být oni kdo se přizpůsobí našim podmínkám a zvykům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Kuba: Až se v prosinci otevře dálnice, budou moci Budějčáci užívat i novou komunikaci

12:06 Hejtman Kuba: Až se v prosinci otevře dálnice, budou moci Budějčáci užívat i novou komunikaci

Slavnostním poklepem na základní kámen byla v úterý 23. dubna 2024 zahájena 6. etapa výstavby zanádr…