Masare (Zelení): „Čerňák“ zadán re:architektům

03.10.2020 14:58

Pražští Zelení mají radost z toho, že situace kolem dnes již značně „vybydleného“ terminálu Černý Most se vyvíjí. Na potřebu kultivace tohoto prostoru, který je jednou z nejdůležitějších dopravních bran do Prahy, dlouhodobě upozorňujeme.

Masare (Zelení): „Čerňák“ zadán re:architektům
Foto: Zelení
Popisek: Zelení

V režii Institutu plánování a rozvoje hl. m. Prahy byla nyní po výběrovém řízení zadána koncepční studie, která má řešit budoucí rozvoj, jeho správu a údržbu i návaznost na veřejná prostranství v blízkém okolí.

„V soutěži vybrané studio re:architekti, které má za sebou třeba realizaci autobusového nádraží v Mnichově Hradišti, je pro nás zárukou nejvyšší kvality zpracování,“ říká k tomu spolupředseda Zelených v Praze Vít Masare.

„S radostí pomůžeme se zapojením místních komunit do společné tvorby studie,“ uvedl Jiří Pilip, předseda Zelených na Praze 14 a zároveň člen místní komise pro územní rozvoj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace