Miloš Zeman zaslal následující kondolenční telegram prezidentovi Mali

24.11.2015 22:15

Prezident republiky Miloš Zeman zaslal v úterý dne 24. listopadu 2015 kondolenční telegram Ibrahimu Boubacar Keitovi, prezidentovi Maliské republiky, v souvislosti s útokem v Bamaku.

Miloš Zeman zaslal následující kondolenční telegram prezidentovi Mali
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Excelence,

v souvislosti s neospravedlnitelným a zbabělým útokem teroristické skupiny na hotel Radisson Blu v Bamaku přijměte moji upřímnou soustrast. 

Rád bych Vás a Vaším prostřednictvím lid Mali ujistil o tom, že boj proti mezinárodnímu terorismu byl, je a vždy bude mojí hlavní prioritou a že Česká republika je, při vědomí svých reálných možností, připravena vždy pomoci přátelům v boji proti všem formám terorismu. Též vyjadřuji pevné přesvědčení, že i přítomnost českých vojenských expertů ve Vaší zemi napomůže stabilizaci bezpečnostní situace a klidu k budování demokratické a prosperující Maliské republiky, což si společně nepochybně přejeme.

Vážený pane prezidente, v této bolestné chvíli Vás prosím o předání mé upřímné soustrasti občanům Maliské republiky a rodinám všech obětí ať byly jakékoliv národnosti či vyznání.

S úctou

Miloš Zeman
prezident České republiky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.