Ministr Hamáček: Žádná nemoc si nevybírá

03.04.2020 4:33

Komentář na facebookovém profilu k současné situaci v zemi.

Ministr Hamáček: Žádná nemoc si nevybírá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr vnitra Jan Hamáček

Myslím si, že dobrou vlastností českého národa je to, že v době klidu nadáváme a stěžujeme si. Ale když jde do tuhého, v době povodní nebo právě teď, v časech epidemie, jsme schopni držet při sobě. Až na výjimky. Vytočil mě článek na iROZHLAS.cz o muži s pozitivním testem na koronavir, kterému lidé na Facebooku vyhrožovali kulkou do hlavy a nadávali mu, že větrá. Žádná nemoc si nevybírá, koho postihne nebo kdo na ni může dokonce umřít. I když budeme dělat všechno správně, můžeme se ocitnout ve špatnou dobu na špatném místě a nakazit se. Výhrůžky smrtí jsou odporné. A považuji je za nejhlubší dno společnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

11:17 Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání o důchodové reformě na Pražském hradě