Ministr Herman: Návštěva Pardubic

28.06.2014 8:15

Na pozvání pardubické senátorky a místopředsedkyně Senátu Parlamentu České Republiky Miluše Horské navštívil ministr kultury Daniel Herman Pardubice.

Ministr Herman: Návštěva Pardubic
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr kultury Daniel Herman

Byla to jeho první pracovní návštěva Pardubic ve funkci ministra, jejímž cílem bylo seznámit se s aktuálním vývojem a problematikou společensko-kulturního dění v Pardubicích. Ministr Herman si spolu s místopředsedkyní Senátu Horskou prohlédli rekonstrukční práce na Zámečku Pardubice a nově zrekonstruovaný gotický sklepní prostor občanské umělecké iniciativy NOV na Pernštýnském náměstí.

V podvečer zahájila místopředsedkyně Senátu PČR Miluše Horská a ministr kultury Daniel Herman vernisáž výstavy „Ota Janeček“ a „Pardubičtí malíři komorně“ v Domě U Jonáše na Pernštýnském náměstí. Na závěr návštěvy přednesl ministr Herman před zaplněným Rytířským sálem pardubického zámku přednášku na téma „Umíme se vyrovnat s vlastní historií“, na kterou navázala živá diskuze.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo kultury

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brázdil (ANO): Nechci, aby se vůbec v naší republice něco takového se prodávalo

18:09 Brázdil (ANO): Nechci, aby se vůbec v naší republice něco takového se prodávalo

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…