Ministr Zaorálek: Od pondělí 8. června může být v hledišti až 500 diváků

02.06.2020 4:33

Komentář na facebookovém profilu k uvolňování protikoronavirových opatření

Ministr Zaorálek: Od pondělí 8. června může být v hledišti až 500 diváků
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lubomír Zaorálek

Dobrá zpráva pro divadla, koncertní síně a kina! Od 8.6. může být v hledišti, na koncertě apod. až 500 diváků a ti už můžou sedět vedle sebe jako před koronavirovou epidemií tak, jak jsme byli zvyklí. Žádné mezery mezi sedadly. Dnes to schválila vláda na základě mých jednání s epidemiology. Kulturní život se tak pomalu začíná vracet k normálu. Pokud budou epidemiologická čísla příznivá i nadále, od 22. 6. se počet diváků v divadlech a návštěvníků na koncertech atd. zvedne na 1000.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…