Ministr Zaorálek a poslanec Velebný (ČSSD) se setkali s občany Bruntálu a Rýmařova

03.10.2014 15:58

Ministr zahraničních věcí Lubomír Zaorálek a poslanec Ladislav Velebný přijeli do města Bruntálu a Rýmařova. Ve čtvrtek 2. října 2014 se tam setkali s občany.

Ministr Zaorálek a poslanec Velebný (ČSSD) se setkali s občany Bruntálu a Rýmařova
Foto: ČSSD
Popisek: Poslanec Ladislav Velebný

Ministr zahraničních věcí Lubomír Zaorálek, poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný a moravskoslezský zastupitel a místostarosta Rýmařova Jaroslav Kala po oficiální ministerské návštěvě města Vrbna pod Pradědem a Krnova zavítali na předvolební mítinky na podporu kandidátů v komunálních volbách.

První zastávkou bylo náměstí Míru v Bruntále po 16. hodině. Tam se ministr zahraničních věcí Lubomír Zaorálek, poslanec Ladislav Velebný a krajský zastupitel Jaroslav Kala setkali s bruntálskými občany, diskutovali s nimi na různá témata a podpořili kandidáty za ČSSD v komunálních volbách.

Podobný program pak probíhal i v sále Základní umělecké školy v Rýmařově po 17. hodině, kam přišli diskutovat nejenom rýmařovští občané, ale také studenti ze středních škol.

Na dotazy opět odpovídal ministr zahraničních věcí Lubomír Zaorálek, poslanec Ladislav Velebný a krajský zastupitel a rýmařovský místostarosta Jaroslav Kala. Všichni tak podpořili kandidáty za ČSSD v komunálních volbách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…