Ministryně Černochová: Exministr obrany Metnar se bál i vlastního stínu

04.06.2023 8:18 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zbrojení.

Ministryně Černochová: Exministr obrany Metnar se bál i vlastního stínu
Foto: FB Jany Černochové
Popisek: Podpis smlouvy o spolupráci mezi USA a ČR

Exministr obrany Metnar si nepřeje, aby Armáda České republiky měla novou techniku a rozkopává nákup BVP, na který on neměl 4 roky odvahu, protože se bál zbrojařů i vlastního stínu.

Kompletní informace o nákupu BVP leží už desátý den (!) v kanceláři výboru pro obranu a poslanci tak mají k dispozici veškeré potřebné informace. Jestli předseda tohoto výboru Metnar alespoň občas chodí do práce, nemohl si složky k BVP u sebe v kanceláři nevšimnout. Lež střídá lež. Útok střídá útok. Obstrukce střídá obstrukci.

Muž, který se většinu svého ministrování jen směšně vymlouval, proč tendr na BVP nemůže dokončit, teď hystericky útočí na mě a na tým Ministerstva obrany České republiky, který tendr dokončil za neuvěřitelných 9 měsíců (!). Zvládli jsme v rekordním čase to, co on roky zanedbával a nyní chce jen skrýt svou neschopnost klíčový projekt dokončit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Černochová . Metnar neměl odvahu vyhodit peníze za zbraně to já klidně udělám, já odvahu mám, a vy to zaplatíte, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseanaboca , 04.06.2023 9:20:47

|  8 |  0

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce