Ministryně Dostálová: RE:START v Senátu

29.01.2019 22:51

Dne 29. 1 2019 se v Praze konalo veřejné slyšení Senátu na téma „Situace ve strukturálně postižených regionech“. Veřejného slyšení se zúčastnila kromě senátorů, poslanců, europoslanců, hejtmanů a starostů také premiér Andrej Babiš a další zástupci vlády, mimo jiné i ministryně pro Místní rozvoj Klára Dostálová.

Ministryně Dostálová: RE:START v Senátu
Foto: archiv kandidátky
Popisek: Ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová

Ministryně Klára Dostálová shrnula stávající aktivity MMR, které zajistilo prostředky pro strukturálně postižené kraje již v řadě dotačních titulů a připravuje další.

Důležitým aspektem úspěšné restrukturalizace je vlastní aktivita regionů při předkládání strategických projektů a definování aktuálních potřeb strukturálně postižených regionů. Současně také MMR zajistilo finanční prostředky pro regiony na kvalitní projektové týmy.

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zimola (Z 2020): Aktuální starosti starosty? Obchvat města

6:03 Zimola (Z 2020): Aktuální starosti starosty? Obchvat města

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k obchvatu