Ministryně Schillerová: Finanční úřady vyřídí a proplatí první žádosti už zítra

06.08.2020 15:16

Komentář na facebookovém profilu ke kompenzačnímu bonusu pro dohodáře

Ministryně Schillerová: Finanční úřady vyřídí a proplatí první žádosti už zítra
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministryně financí Alena Schillerová

Jdeme na to. Finanční správa ČR se po vynikající práci při vyplácení pomoci OSVČ a eseróčkám, kterým už přišlo na účty 21,8 miliardy korun, chopila i pojištěných dohodářů. To jsou lidé pracující na DPČ s měsíčním příjmem nad 3 tisíce korun nebo na DPP nad 10 tisíc korun. A velmi často také krizí nejvíce ohrožené skupiny, jako jsou matky na mateřské, senioři nebo lidé pečující o zdravotně postižené.

Jsem moc ráda, že i tato početná skupina až 116 tisíc lidí se konečně dočká zasloužené státní pomoci do výše 31 150 korun. Finanční úřady vyřídí a proplatí první žádosti už zítra. Peníze žadatelům na uvedené bankovní účty dorazí během několika dnů.

A pozor! Zatímco dohodáři mohou nově žádat až do konce listopadu, čas se naopak krátí OSVČ a eseróčkám. Ty mohou o bonus požádat naposledy zítra. Tak kdo jste to nechal na poslední chvíli, určitě nezapomeňte!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…