Ministryně Schillerová: Nahlédněte do budovy Ministerstva financí

30.03.2018 16:39

Ministerstvo financí spouští na svých internetových stránkách první virtuální prohlídku. Navazujeme tak na pozitivní ohlasy ke dni otevřených dveří, kdy budovu Ministerstva financí navštívilo 1322 návštěvníků, kteří si mohli prohlédnout zajímavé a architektonicky cenné prostory a podívat se do kanceláří a zasedaček, ve kterých ministři financí a jejich spolupracovníci pracují.

Ministryně Schillerová: Nahlédněte do budovy Ministerstva financí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Alena Schillerová, ministryně financí

„Rozhodli jsme se pro ty, kteří nestihli den otevřených dveří, nebo se z důvodu omezené kapacity k nám už nedostali, připravit alespoň malou ukázku toho, jak to u nás vypadá. Pevně doufám, že se za námi vydají v říjnu 2018, kdy plánujeme brány ministerstva otevřít podruhé,“ uvedla ministryně financí Alena Schillerová.

Každý si teď může z pohodlí domova pomocí virtuální prohlídky prohlédnout zajímavý interiér a exteriér bývalého klášterního komplexu řádových sester, přestavěného na kanceláře se zachováním původní architektury, a přistavěné budovy v Letenské ulici na Malé Straně, kde od roku 1921 úřaduje ministr financí. Navíc je návštěvníkům u virtuální prohlídky připraven i stručný historický výklad místa, které si právě prohlížejí. Budou se tak cítit jako při opravdové prohlídce s průvodcem.

Do budovy Ministerstva financí můžete vstoupit prostřednictvím internetu ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…