Ministryně Šlechtová: Jsem ráda, že se Holiday World účastní téměř všechny kraje

19.02.2015 19:11

Středoevropský veletrh cestovní ruchu Holiday World, nad nímž převzalo Ministerstvo pro místní rozvoj záštitu, a gastronomický veletrh Top Gastro Hotel dnes slavnostně zahájila ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová. Jedná se o největší akci tohoto druhu ve střední Evropě.

Ministryně Šlechtová: Jsem ráda, že se Holiday World účastní téměř všechny kraje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kandidátka na ministryni pro místní rozvoj Karla Šlechtová

„Veletrh cestovního ruchu Holiday World je tradiční a prestižní akcí a nejvýznamnější přehlídkou cestovních kanceláří, českých regionů, národních centrál cestovního ruchu a dalších subjektů působících v oblasti cestovního ruchu ve střední Evropě. Jedná se o významnou akci pro průmysl cestovního ruchu zejména z mezinárodního hlediska. Jsem ráda, že zde mají svoji expozici téměř všechny kraje, což dokazuje významné propojení cestovního ruchu a regionálního rozvoje,“ uvedla Karla Šlechtová při slavnostním zahájení.

V rámci konání veletrhu Holiday World 2015 v Praze přijali pozvání paní ministryně vzácní hosté ze Světové organizace cestovního ruchu (UNWTO) Carlos Vogeler, výkonný tajemník pro vztahy mezi členskými státy a ředitelka regionální Komise pro Evropu, Isabel Garaña. „Jejich přítomnost jistě podtrhne význam této akce,“ dodala Karla Šlechtová. Delegace společně s ministryní a dalšími hosty se zúčastnila slavnostního zahájení, poté prohlídky veletrhu a pracovního jednání s 1. náměstkyní ministryně Klárou Dostálovou.

Ministryně Karla Šlechtová na veletrhu předala ceny HOLIDAY WORLD AWARD Osobnosti cestovního ruchu Noře Dolanské (ředitelka Pražské informační služby) a zahájila novou veletržní expozici CzechTourismu, která bude Českou republiku zastupovat na domácích i zahraničních veletrzích v letech 2015 – 2017.

Veletrh cestovního ruchu Holiday World bude probíhat ve dnech 19. – 22. února na Výstavišti Praha Holešovice a již tradičně bude rozdělen na dva dny pro odbornou veřejnost a víkendové dny budou patřit široké veřejnosti. Součástí veletrhu je vedle 24. ročníku středoevropského veletrhu cestovního ruchu Holiday World, nad kterým převzalo Ministerstvo pro místní rozvoj záštitu, i 9. ročník gastronomického veletrhu Top Gastro&Hotel. Akce se účastní více než 700 vystavovatelů z 45 zemí celého světa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo pro místní rozvoj

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…