Místní sdružení ODS v Třebíči pokračuje v práci s novým vedením

19.02.2015 14:28

V pondělí 16. února 2015 si členové místního sdružení Občanské demokratické strany v Třebíči zvolili na volebním místním sněmu nové vedení pro následující dvouleté funkční období. Předsedou místního sdružení byl zvolen šestatřicetiletý ředitel třebíčské inženýrské firmy Ing. Jakub John.

Místní sdružení ODS v Třebíči pokračuje v práci s novým vedením
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Sněm zahájil stávající předseda Martin Hladík, který ve zprávě předsedy zrekapituloval klíčové události svého dvouletého funkčního období. „Přijímám odpovědnost za neuspokojivý volební výsledek ODS v komunálních volbách v Třebíči a rozhodl jsem se na předsedu místního sdružení dále nekandidovat“, konstatoval v závěru svého projevu.

Do funkce předsedy byl sněmem navržen dosavadní člen rady místního sdružení Jakub John. Ve svém nominačním projevu představil hlavní priority směřování třebíčského sdružení. „Třebíčská ODS musí aktivně pracovat v komunální politice navzdory faktu, že v současném zastupitelstvu města nemá své zástupce, a připravit se tak na návrat do zastupitelstva v příštích volbách“, uvedl mimo jiné John.

Místopředsedou byl následně zvolen Martin Hladík, pokladníkem manažer bankovní společnosti Milan Nahodil a pětičlennou místní radu doplnili student VŠE Lukáš Uhlíř a ředitelka sdružení STŘED Mgr. Martina Bártová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…