Moravčík (SPR-RSČ): Nebojujme za Sheilu, bojujme proti orwellizaci

20.02.2017 6:34

Českým a Slovenským mediálním světem momentálně běží kauza mladé slovenské ženy Adriany Melekové alias Sheily, kterou policie zatkla za zveřejnění videa, na němž Sheila močí na roztrhané stránky Koránu, které následně poleje petrolejem a zapálí.

Moravčík (SPR-RSČ): Nebojujme za Sheilu, bojujme proti orwellizaci
Foto: sprrsc.cz
Popisek: SPR-RSČ - logo

Zmíněné video můžete shlédnout zde. Sheile za tento čin má hrozit údajně až 6 let vězení. Jen pro nehezkou zajímavost, muslimové v itálii nedávno udělali něco podobného se sochou Panny Marie.Popravdě řečeno, jsem sice relativně islamofob, ale Sheilin čin považuji spíše za neuvážený a hloupý - byť jsem sám původně navrhoval, že by nebylo špatné zajet jí podpořit. Co tím videem chtěla dokázat nebo docílit? Navíc nazývat ženu, jež má na svém facebookovém profilu nejednu polonahou fotku a jež se vyjadřuje dost vulgárně, Česko-Slovenskou Johankou z Arku 21. století, je směšné. Jak se vyjádřil i patrně nejlepší slovenský novinář Martin Daňo:

"Prosím, aby ste mi viac neposielali správy o Adriane Melekovej, lebo ma to zahlcuje a v podstate po tom čo som videl ani nezaujíma... Ja ju mám v merku už od počiatku a môj názor sa zrejme líši od vášho, ktorí ju nazývate "Johanka z Arku" :-) (to isté ako keď Bavolára označujete za Snowdena :-) - fakt smiešne) Ešte pred časom by som sa čudoval tomuto celému humbuku, ale teraz to už beriem ako samozrejmosť, lebo stále vidím iba rovanký okruh ľudí, resp. polobláznov, ktorí teraz obklopili aj ju (organizujú hromadné pálenie Koránu a podobné nezmysly, rovnakí ako čo sú v org. Občiansky tribunál) a zrejme aj čakali, že sa jej uväznenie stane a podľa toho čo mám archívované - hnali ju do toho aj podnecovali... Ich polonahá odfarbená "hrdnika", matka 1 syna (niekto mi povedal, že ho pred časom odobrala sociálka - nemám preverené) žijúca vo Fínsku, menom Oľga Szmereková, alias Adriana Meleková, alias Sheila :-) nar. 3.10.1992 sa neraz prezentovala v spoločnosti s osobami s ťažkým arabským prízvukom, dovolenkami v španielsku a iných destináciach, falošnými obnaženými fotkami iných krasavic (lebo sama také foto by nevyprodukovala).... atd.. atd.. takže odmena pre toho, kto zistí, čím sa živila posledných 3 až 6 rokov (uvádza, že SZČO) a kto je otcom dieťaťa... či to nebude náhodou nejaký vyznávač quranu :-) aj ked sa zdá, že počatie bolo ešte na SK (tuto dávam veĺký otáznik, prípadne sa opýtajte, kde bol malý umiestnený), lebo nejaký silný osobný vzdor tam musel byť - mňa by zaujímal moment zlomu, resp. jej "osvietenia", keď zistila, že práve Korán je náš nepriateľ... ak viete, napíšte mi.... :-) p.s. musel som sa prekonať, aby som tento post vyprodukoval, a odkazujem nepriaznivcom, že tiež nerád vidím prisťahovalcov, ale neraz mi pripadajú menej nebezpeční ako hlúpi našinci.... p.s 2 - a či ona nie je nejaká rómka alebo či medzi nimi nevyrastala?!"

Bohužel, slovenská policie na čin zareagovala nejhorším způsobem - což byl ovšem možná i cíl celé této akce, jak naznačuje Daňo: obvinila Sheilu z údajně až čtyř trestných činů a vzala ji do vazby. Vzkaz, který tím vyslala občanům nejen své země, ale také všem radikálním muslimům - teroristům, je jasný: bojíme se vás, vaše zastrašování skrz teroristické útoky na nás funguje a tudíž si podáme každého vlastního občana, kdo by vás chtěl podobným způsobem "hanobit". Nelze se pak divit, že taková skutečnost vyvolala vlnu solidarity u nás v Česku a již se na podporu Adriany chystá nějaká ta akce - mimochodem, jistý slovenský aktivista si na facebooku dokonce postěžoval, že v Česku se zvedla vlna solidarity, ale na Slovensku nic. 

Čin Adriany byl hloupý, ale odpověď slovenské policie na něj ještě horší. A právě proto souhlasím s tím, že je třeba nemlčet a zabojovat - a to ne ani tak za Adrianu samotnou (jakkoliv je její uvěznění každopádně nepřijatelné!), nýbrž za naši svobodu a proti stále více se orwellizujícímu a vlastní občany terorizujícímu státu - jak tomu slovenskému, tak především tomu našemu, Českému. Mysleme na to hlavně u voleb a dobře si vzpomeňme, kdo byl v postoji vůči nebezpečí migrace dlouhodobě konzistentní (nápověda: např. Miroslav Sládek) a kdo v lepším případě populistou, v horším takřka vlastizrádcem. (nápověda: např. Sobotka, Babiš, Bělobrádek a další)

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Kuba: Letiště se nám v loňském roce podařilo rozhýbat a rozlétat

8:19 Hejtman Kuba: Letiště se nám v loňském roce podařilo rozhýbat a rozlétat

Cestovní kancelář Čedok přidává na zimní sezonu první destinaci z Českých Budějovic. Z jihočeského l…