Nedbálek (ČS): Blok proti islamizaci – Bodový program pro volby 2017

02.07.2017 19:40

Na programové konferenci Bloku proti islamizaci, které se zúčastnila řada společně smýšlejících organizací, byly vytýčeny hlavní bodové priority programu

Nedbálek (ČS): Blok proti islamizaci – Bodový program pro volby 2017
Foto: Česká suverenita
Popisek: JUDr. Ing. Karel Nedbálek, PhD.

Jsme vlastenecká strana pohybující se kolem politického středu. Nepřipustíme diktát z Bruselu, který je proti zájmům naší republiky. Máme v tomto směru naprosto jednoznačný postoj pro nepřijímaní uprchlíků s muslimskou vírou. Jsme přesvědčeni, že je to v rozporu s naší Ústavou. Zabráníme omezování práv žen islámem a šarií. Veškerá rozhodnutí musí být posuzována jediným kritériem, že je to dobré  pro náš národ. Zákaz financování politických neziskovek z veřejných peněz. Neziskovky financované ze zahraničí v aktivitách při rozporu s naší Ústavou budou zrušena. Zasadíme se, aby bylo více peněz navíc pro obranu a policii. Máme za to, že nás neohrožuje Rusko, ale islamizace.

Hájíme především pracovité občany, ty, kteří vytváří hodnoty. Nezapomínáme však na ty, kteří po mnoho let hodnoty tvořili a užívající si zaslouženého odpočinku nebo naopak na ty, kteří se na povolání připravují. Ale nehájíme občany, co pracovat nechtějí a záměrně pobírají dávky od státu. Musíme taky zachytit a rozvíjet nastupující trend průmyslu 4.0 . Nástupem tohoto trendu zvýšíme konkurenceschopnost naší společnosti a přidáme myšlenkovou přidanou hodnotu. Podpora malých a středních firem: zrušení EET pro firmy s obratem do 6 mil. Kč ročně se sídlem v ČR.

Na programové konferenci Bloku proti islamizaci, které se zúčastnila řada společně smýšlejících organizací, byly vytýčeny hlavní bodové priority programu a byla schválena pracovní skupina, která tento program rozpracuje i pro potřeby voličů a sympatizantů. Tento program je živý a neustále je ho třeba doplňovat a upřesňovat dle aktuálních potřeb společnosti, dle potřeb a priorit jednotlivých krajů.

Náš bodový program

1.      Nepřijímat žádné imigranty z muslimských zemí

2.      Zákaz islámu jako neslučitelný s naší Ústavou

3.      Referendum o  setrvání ČR v EU

4.      Zachování praktických škol. Stop nepromyšlené inkluzi

5.      Zastavení multikulturních programů a zavedení výchovy k národní hrdosti na školách

6.      Zapojení místních firem všech velikostí do přípravy učňů

7.      Dostupné služby a aktivity pro všechny seniory

8.       Udržení systému úplné dostupnosti zdravotní péče

9.      Zrušíme poplatky za Českou televizi a Český rozhlas

10.  Urychlit proces průmyslu 4.0 s digitalizací a robotizací

Ve Zlínském kraji se nám podařilo na základě těchto priorit z programových tezí rychle sestavit plnohodnotnou kandidátku do poslanecké sněmovny parlamentu s řadou náhradníků a aktivistů, kteří chtějí ve volební kampani pomoci.

Ve Slušovicích 25.6. 2017

JUDr. Ing. Karel Nedbálek,PhD.,MBA
leader pro Zlínský kraj

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).