Niedermayer (TOP 09): Lež má krátké nohy

28.09.2020 21:41

Komentář na facebookovém profilu k otrávení řeky Bečvy kyanidem

Niedermayer (TOP 09): Lež má krátké nohy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Europoslanec Luděk Niedermayer

Mnoha kauzami otužený tiskový mluvčí Agrofertu zřejmě již zcela ztratil schopnost posoudit, co je jeho profesí někdy vyžadované "mlžení", a co je "lež". A navíc ztratil schopnost posoudit, která lež má velmi krátké nohy.

Kdyby o tuto schopnost během práce pro firmu, zejména v době, kdy tato firma samozřejmě "vůbec nepatří panu premiérovi", nepřišel, asi by se na tenký led "s kyanidem" nevydal.

Vůbec tím nechci říct, že za otravou řeky stojí firma Deza, která v rozporu s výroky mluvčího, s kyanidem něco společného má. Ale je zcela nutné, aby chemici a policie velmi rychle viníka označili. Jako laik bych řekl, že v místech, kde není chemička vedle chemičky, a víme, od jakého místa ryby umírají, by to nemělo být zas tak úplně složité.

Někdo by možná řekl, že zde jde "jen o ryby".

Ale není tomu tak. Jde o to, zda náš stát pod vedením této vlády aspoň trochu funguje. A nebo, zda obrovské selhání vládou řízených institucí v pandemii, či třeba nefunkčnost vlády v případě konfliktu zájmů Andreje Babiše, nejsou tím, čím naši zemi jeho vládnutí obohatilo. Tedy vlastně ochudilo, neb nás to stojí životy, zdraví občanů a v neposlední řadě i hodně peněz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…