Novotný (TOP 09): Pražská vláda pokračuje v rozdávání politických trafik

10.02.2018 13:42

Bez ohledu na současný stav, kdy se Praha Adrianě Krnáčové (ANO) rozpadá pod rukama, pokračují radní v pokleslé praxi rozdávání politických trafik bez ohledu na odbornou kvalifikaci. Do představenstva městské akciové společnosti TSK byli v minulých dnech jmenováni dva noví členové, Matěj Fichtner (ANO) a František Adámek (ČSSD). Oba jmenovaní zastávali do loňského října funkci poslance, ale svůj mandát na podzim neobhájili.

Novotný (TOP 09): Pražská vláda pokračuje v rozdávání politických trafik
Foto: top09.cz
Popisek: Václav Novotný (TOP 09)

"Ani jeden z těchto dvou pánů problematice spadající do gesce TSK vůbec nerozumí. Mám důvodné podezření se domnívat, že po skončení jejich působení v Poslanecké sněmovně, považovali spolustraníci za nutné jim obstarat adekvátní finanční zajištění," říká k tomu Václav Novotný, předseda klubu zastupitelů za TOP 09 a upozorňuje na to, že odměna člena představenstva TSK a.s. dosahuje částky sto tisíc korun měsíčně.

"Místo, aby členové koalice dbali na odbornost v městských akciových společnostech, pokračují v praxi rozdávání politických trafik. Nemůžeme se pak divit tomu, že v Praze padají mosty, kolabuje doprava a padají střechy významných budov," dodává na závěr Václav Novotný (TOP 09).

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Felcman (Zelení): V Liberci bude vládnout koalice strachu

16:05 Felcman (Zelení): V Liberci bude vládnout koalice strachu

Reakce koaličních stran Starostů, ANO a Pirátů na nebývalou krizi důvěryhodnosti je ubohá. Bez jakék…