O.K. strana: Máme za sebou první volby

26.05.2014 8:48

Volby do Evropského parlamentu jsou prvními volbami, kterými Občanská konzervativní strana od svého založení v únoru 2014 prošla. Tyto volby vnímá strana jako dobrý start pro říjnové komunální volby a váží si všech hlasů, které získala.

O.K. strana: Máme za sebou první volby
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda O.K. strany Jiří Janeček

„Děkujeme občanům České republiky, kteří nás volili. Dokázali jsme od založení strany oslovit 3500 voličů, máme příznivce po celé České republice a máme na co navázat. Naše síla je v programu a myšlenkách, které musíme sdělit budoucím voličům, a to se nám časem povede. Není čas na lelkování, čeká nás práce. Tímto zahajuji kampaň do komunálních voleb 2014,“ zhodnotil volby Jiří Janeček, předseda Občanské konzervativní strany.

O Občanské konzervativní straně:

OK strana si klade za cíl vytvořit malý efektivní stát s jasnými férovými podmínkami pro poctivé a pracovité lidi. Konzervativní člověk je zodpovědný vůči své rodině, svému okolí, své práci a státu. Chce platit malé daně, za které požaduje vzdělání pro své děti, zdravotní péči, bezpečnost, funkční soudnictví a jasnou adresnou sociální politiku pro ty, kteří to opravdu potřebují. Stát nesmí otravovat a omezovat  byrokracií pracující občany ČR a dlouhodobě podporovat práceschopné obyvatelstvo sociálními dávkami. Naši stranu určitě nebudou volit zloději, podvodníci, líní lidé a osoby, co zneužívají sociální systém.    OK strana chce apelovat na  tzv. mlčící a slušnou většinu, která ztratila motivaci chodit k volbám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: O.K. strana

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Konec opožděných plateb, nová směrnice pomůže hlavně malým a středním podnikům

12:12 Kolaja (Piráti): Konec opožděných plateb, nová směrnice pomůže hlavně malým a středním podnikům

Konec problémům s opožděnými platbami. To si europoslanci slibují od nové směrnice, kterou schválili…