ODS: S letním kinem jsme přijeli do Orlové

22.08.2017 22:39

Moravskoslezský kraj je opravdu „kraj razovity“. Lidé chodí do letního kina, i když trošku zaprší.

ODS: S letním kinem jsme přijeli do Orlové
Foto: ODS
Popisek: ODS

V neděli jsme s letním kinem a filmem Špunti na vodě přijeli do Orlové. Bohužel bylo počasí stále vrtkavé. Odpolední program pro děti proběhl díky počasí a sluníčku, které vysvitlo, v pořádku. Děti si užily skákací hrad i loutkové divadlo. V době počítačů, tabletů a mobilů seděly jak zařezané a sledovaly představení s loutkami. Rodiče měli příležitost navštívit naše kofi kolo, kde si za symbolickou cenu mohli zakoupit skvělou kávu v mnoha druzích. Všem moc chutnala.

Bohužel těsně před promítáním se spustila přeháňka, která jistě odradila mnohé občany k návštěvě "Letňáku", ale i tak dorazilo kolem 100 občanů města s dekami, deštníky a hlavně odhodláním, že se na film těší a zůstanou. Díky panu správci, který utřel lavičky, proběhlo vše k naprosté spokojenosti přítomných.

Lídr kandidátní listiny Zbyněk Stanjura, společně s Martinem Sliwkou - trojka na kandidátní listině a Bohuslavem Hamrozim - pětka na kandidátce ODS vylosovali 3 výherce, kteří na biograf přišli a předali jim ceny - láhve vína. Výhercem se stal jeden pán a dvě dámy. Gratulujeme!

Těšíme na vás v příštím kině a to 23.8.2017 ve Frýdku Místku na náměstí Svobody a 24.8.2017 na náměstí Svobody v Třinci! Vždy s odpoledním programem od 15.00 hodin a promítáním od 20.00.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.