ODS: Vedení Středočeského kraje nemůže plakat, musí jednat

08.02.2018 22:36

Vyjádření nesouhlasu se snahou pražské rady omezit vjezd do metropole pro kamiony delší než 12 metrů je opravdu slabý krok.

ODS: Vedení Středočeského kraje nemůže plakat, musí jednat
Foto: ODS
Popisek: ODS

Pro Středočeský kraj a pro řidiče kamionů by takové opatření znamenalo obrovskou komplikaci a ztížení podmínek. V praxi je to těžko představitelné: kolony na průjezdu středočeskými obcemi, kolabující veřejná i osobní doprava, zničené silnice II. a III. tříd.

Ukázkou do očí bijící neschopnosti je fakt, že ve vedení kraje, Prahy i ministerstva dopravy jsou představitelé stejného politického hnutí. Domluvit by se tedy měli. Místo toho si dělají naschvály nebo raději nedělají nic. Obětí jejich bezradnosti jsou ale občané a všichni motoristé.

Primátorka ANO, hejtmanka ANO, ministr dopravy ANO, ministr financí ANO a s pražským okruhem nepohnuli ani o metr. Tak se řídi stát jako firma? To je výsměch občanům.

Vyzýváme vedení Středočeského kraje, aby místo smutných mediálních vyjádření okamžitě jednalo s vedením Prahy ve stejných stranických barvách a likvidačním krokům hlavního města zabránilo.

Klub krajských zastupitelů ODS Středočeského kraje

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zimola (Z 2020): Aktuální starosti starosty? Obchvat města

6:03 Zimola (Z 2020): Aktuální starosti starosty? Obchvat města

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k obchvatu