ODS na Žďársku vede i nadále starosta Velkého Meziříčí Radovan Necid

18.10.2015 11:35

Předsedou oblastní organizace ODS Žďár nad Sázavou je na příští dva roky opět velkomeziříčský starosta Radovan Necid. Na pondělním oblastním sněmu strany o tom v tajné volbě rozhodlo 34 ze 37 delegátů z oblastního sdružení Žďár nad Sázavou.

ODS na Žďársku vede i nadále starosta Velkého Meziříčí Radovan Necid
Foto: ODS
Popisek: ODS

"Za náš nejdůležitější úkol považuji přípravu kvalitní kandidátky a důstojnou volební kampaň pro krajské volby 2016," řekl ve volebním projevu straníkům Radovan Necid.

Místopředsedy oblastního sdružení byli zvoleni ortoped, krajský zastupitel a radní města ze Žďáru nad Sázavou Radek Černý a historik a politolog z Nového Města na Moravě Miroslav Skalník.

Budu pokračovat v úsilí, aby se ODS stala atraktivní platformou seriosní pravicové politiky, která nabídne příležitost slušným a pracovitým, hlavně mladým lidem se zájmem o veřejné dění.“ prohlásil v průběhu sněmu Radek Černý. "Věřím, že se nám podaří pomoci návratu ODS do pozice nejsilnější pravicové strany. Bude nás to stát spoustu práce i času, ale náš region i celá země konzervativně-liberální stranu hájící slušné a pracovité lidi potřebuje." naplánoval budoucnost nový místopředseda Miroslav Skalník.

Oblastní (okresní) sdružení ODS na Žďársku má dnes 11 místních sdružení. Sdružení vede předseda, dva místopředsedové a dalších šest členů oblastní rady.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Jurečka: Situace vodicích psů v České republice není úplně ideálně řešena

14:02 Ministr Jurečka: Situace vodicích psů v České republice není úplně ideálně řešena

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k asistenčním psům.