ODS se definitivně vrací na Prahu 10

10.03.2018 15:43

Výkonná rada ODS schválila vznik dvou nových místních sdružení na Praze 10. V současnosti v rámci desátého pražského obvodu existuje pouze jedno místní sdružení pod vedením exprimátora a poslance Bohuslava Svobody. Nová dvě povedou pražský zastupitel Filip Humplík a dlouholetý člen pražské ODS Martin Valovič.

ODS se definitivně vrací na Prahu 10
Foto: ODS
Popisek: ODS

“Jsem rád, že se ODS na Prahu 10 definitivně vrací a mám radost, že v tak silném složení. Všechna tři jména, tedy Svoboda, Humplík a Valovič, jsou pro mně zárukou, že ODS na Praze 10 bude opět schopna prosazovat pravicovou politiku v zájmu Pražanů jak na úrovni městské části, tak i v rámci pražského Magistrátu,” říká k dnešnímu rozhodnutí předseda pražské ODS Tomáš Portlík.

ODS na Praze 10 čeká v nejbližších týdnech sestavení kandidátky do podzimních komunálních voleb i výběr kandidátů do Zastupitelstva hlavního města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…