Občanská demokratická strana v Hradci Králové představuje kandidátku

03.05.2018 21:02

Královéhradečtí občanští demokraté už mají jasno, v čele s jakými osobnostmi vyrazí do podzimních komunálních voleb. O hlasy voličů se budou ucházet nejen osvědčená jména, ale i nové tváře.

Občanská demokratická strana v Hradci Králové představuje kandidátku
Foto: ODS
Popisek: ODS

Lídrem kandidátky je předseda královéhradeckého florbalového klubu a zároveň místopředseda oblastního sdružení ODS Hradec Králové Bc. Michal Moravec. Na druhém místě voliči najdou dlouholetého ředitele Živnostenského úřadu v Hradci Králové Ing. Bc. Jiřího Bláhu, třetí v pořadí je potom místopředseda oblastního sdružení ODS Hradec Králové a čestný předseda místního regionálního klubu Mladých konzervativců Bc. Jakub Vít. Čtvrté místo zaujímá zkušená manažerka Bc. Věra Šenková, první pětku uzavírá podnikatel a předseda královéhradeckého kynologického centra Jaroslav Filip.

Kandidátní listina čítá dohromady 37 jmen, z nichž většinu tvoří straníci. „Podařilo se nám postavit velice silnou kandidátku, která odráží liberálně-konzervativní hodnoty, a jsem přesvědčen, že bude silným politickým týmem, který znovu pozvedne renomé našeho města,“ říká Václav Řehoř, předseda oblastního sdružení občanských demokratů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…