Okamura: Parazit, co krade a ničí, ten vadí, ať má barvu pleti jakoukoliv

05.08.2013 15:02

V souvislosti s protiromskými náladami označuje policie slušné Čechy za extremisty a Bezpečnostní informační služba (BIS) ve své nové zprávě o vývoji na extremistické scéně uvedla, že protiromské nálady části veřejnosti mohou být pro bezpečnost státu větší problém než sami extremisté.

Okamura: Parazit, co krade a ničí, ten vadí, ať má barvu pleti jakoukoliv
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Tomio Okamura

Já si myslím, že současná situace je nebezpečím především pro vládnoucí elity, protože naštvaní lidé si jednou řešení vymůžou, každá dlouhodobě neřešená nespravedlnost jednou překročí únosnou mez. Takže řešením nejsou plky o extremistech, ale práce na odstranění frustrace občanů. Je třeba rychle a tvrdě trestat veškerou kriminalitu a stejně tak stopnout zneužívání sociálního systému. Již před dvěma měsíci jsem navrhl a podal do Parlamentu novelu zákona o hmotné nouzi, kdy navrhuji zastropovat tzv. příspěvek na bydlení na cenu v místě obvyklou, abychom zabránili sestěhovávání nepřispůsobivých na jedno místo.

Navrhl jsem také novelu zákona o spotřebitelském úvěru, který by nově přímo zabranoval lichvě. Osud obou návrhů je ale nejistý, většinu politiků totiž reálně vůbec tyto problémy nezajímají a odmítají je řešit. Když bude pracovat stejné procento Romů jako bílých, když kriminalita Romů klesne na úroveň bílých, když procento Romů na dávkách se srovná s procenty bílé či žluté populace ČR, pak věřte, že nepotřebujeme žádná protiextremistická opatření. Slušného pracovitého Roma bude mít každý rád jako souseda i spoluobčana. Obtížný parazit, co krade a ničí, ten vadí, ať má barvu a národnost jakoukoli.

Z facebookové stránky Tomia Okamury

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomio Okamura

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Odmítám šmírování lidí ze strany státu

7:17 Rajchl (PRO): Odmítám šmírování lidí ze strany státu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu ODS hlásit úřadům každý převod částky, přesa…