Okamura: Politické lopaty

18.05.2014 13:30

Ministr financí vzkázal premiérovi, že ho přetáhne lopatou. Ponechme stranou příkladné lidské vztahy ve vládě, která má jít národu příkladem a zaměřme se na důvod.

Okamura: Politické lopaty
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Tomio Okamura

Bohuslav Sobotka kritizoval jedničku na kandidátce ANO pro eurovolby Pavla Teličku, v souvislosti s jeho spoluprací s uhlobaronem Zdeňkem Bakalou slovy, že se pan Telička neztratí a pokaždé se dokáže včas přisát na nějakého miliardáře. Andrej Babiš obratem premiérovi vzkázal: „já kdybych měl na triku privatizaci OKD, tak někam zalezu a mlčím“ a dodal: „já mu dám lopatou, pokud nepřestane“. Pikantní na celé přestřelce je fakt, že jeden (Sobotka) prodal doly OKD Bakalovi o 20 miliard levněji, než mohl a druhý (Telička) od téhož Bakaly inkasoval miliony za poradenskou činnost.

Co jim rozdat lopaty všem? Ne, žádné rvačky či rozbíjení lebek. Pořádná fyzická práce by jim jen prospěla a alespoň by si vyzkoušeli, jak tvrdý chleba horníci mají. 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomio Okamura

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).