Okamura: Příští rok by mohl být opravdu přelomový, politici a novináři budou muset přestat lhát

31.12.2015 11:47

Tomio Okamura na Facebooku

Okamura: Příští rok by mohl být opravdu přelomový, politici a novináři budou muset přestat lhát
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Doufám, že příští rok bude přelomový, jelikož snad lidem dojde trpělivost a takzvané elity, tedy vládnoucí politici, média a samozvaní intelektuálové, budou muset přiznat selhání a lhaní ve všech směrech.

Někteří lidé označují uplynulý rok 2015 za nejsložitější rok od sametové revoluce. Masová nezákonná migrace, občanská válka na Ukrajině, Sýrie, Turecko a Islámský stát, řecká krize, teroristické útoky a hrozba jejich pokračování. Já si ale myslím, že skutečný přelomový rok by mohl být právě až ten příští, tedy 2016.

Předpokládám, že příští rok naplno praskne spolupráce Turecka s islamisty a vytvoření migrační vlny. Imigrace je první fáze džihádu, tedy islámské svaté války - to myslím zcela vážně - prorok Mohamed začal svůj džihád migrací z Mekky do Meddíny - po migraci následoval násilný džihád, kdy bestiálně vraždil ty, kdo se nepodrobili a nepřijali jeho islám. V tom je rozdíl mezi islámem a křesťanstvím. Mohamed v čase, kdy v Mekce pouze kázal svůj islám, získal za nějakých 15 let pouze 150 stoupenců. Pak přestal kázat, emigroval do Meddíny a začal tam džihád – tj. začal šířit islám mečem a když umíral, přijali islám všichni Arabové. Ti, kteří islám nepřijali, byli povražděni. Další staletí se islám šířil opět jen migrací a následně mečem.

Naopak křesťanský i židovský Bůh miluje všechny lidi bez ohledu na víru. A oproti tomu muslimský prorok a jeho Alláh hlásají boj s každým, kdo nevěří v proroka.

A doufám, že přelom bude příští rok také v tom, že se celkově radikálně změní vnímání islámu v České republice a v Evropě, jelikož mnozí z našich spoluobčanů až do letošního roku islám nevnímali a bohorovně ho zároveň tolerovali jako mírumilovné náboženství a silou vůle mnozí nechtěli vidět, jak zločinná to je ideologie.

Mimochodem, kvóty pro nezákonné imigranty nejsou v Evropě nic nového, plán na jejich zavedení se objevil nejméně před dvěma lety, kdy jsem na něj už upozorňoval před eurovolbami, jako jediný ze všech politiků. Nikdo mi ale tenkrát nenaslouchal, politici i média moje volání nejen zlehčovali, ale ještě mne za moje pravdivé názory dehonestovali a dělali ze mě populistu. Po dvou letech média alespoň přestala letos tento problém úplně ignorovat a začala o něm psát, byť lživě, tak, aby co nejvíce zamlžila nebezpečí, které vpád muslimů do Evropy přináší.

A příští rok by tedy mohl být opravdu přelomový, jelikož velká část politiků a novinářů bude prostě muset přestat lhát, přestat bagatelizovat nebezpečí, které plyne z muslimské invaze do Evropy, a budou muset začít reagovat tak, aby své voliče ochránili. Blíží se parlamentní volby a blíží se i evropské volby. Všichni ti vlastizrádci včetně naší vlády ČSDD, hnutí ANO a KDU-ČSL, kteří jsou spoluodpovědní za tuto invazi i za její následky včetně teroristického vraždění, se pokusí otočit o 180 stupňů a budu nás přesvědčovat, že jsou se svým lidem. Přitom právě tato vláda letos odsouhlasila přijetí tisíců nezákonným imigrantů z muslimských zemí do České republiky, z nichž první začnou přijíždět již v roce 2016. A to vše proti vůli většiny občanů a na úkor peněz na sociální zabezpečení pro naše vlastní potřebné občany.

A moje názory budou příští rok ještě více médii i ostatními politiky cenzurovány a budou se mne nadále snažit systémově umlčet. Proto mne již téměř rok nevidíte v televizi, neslyšíte v rádiu – na Okamuru i na naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) je uvalené embargo.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

13:04 Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prostorám ruské školy v Bubenči.