Okamura: Recept Úsvitu přímé demokracie Tomia Okamury je jiný

12.10.2013 12:20

Glosa Tomia Okamury Konec Bordelu a korupce

Okamura: Recept Úsvitu přímé demokracie Tomia Okamury je jiný
Foto: Daniela Černá
Popisek: Tomio Okamura reagoval i na dotazy z publika

Jak umí parlamentní strany podpořit tvorbu pracovních míst daňovou politikou, jsme se nedávno přesvědčili. Minulá vláda dvakrát zvýšila DPH a narůstaly i další daně. Vybralo se tím více peněz na daních? Jen zlomek toho, co se plánovalo. Hlavně se ale tímto krokem podsekla ekonomika a dnes máme 550 tisíc nezaměstnaných a toto číslo ještě poroste.

Poučila se snad levice? Vůbec! Její lék pro tvorbu pracovních míst je opět zvyšování daní. Jak špatně by to zase dopadlo, si všichni dovedeme spočítat.
Recept Úsvitu přímé demokracie Tomia Okamury je jiný. Snížíme ty daně, jejichž navýšení se ukázalo jako nesmyslné - především snížíme DPH ihned o jeden procentní bod a snížíme spotřební daň z nafty. Díky tomu se uleví lidem, nastartuje se spotřeba a tím systémový nárust nových pracovních míst. To nám potvrdili také špičoví čeští ekonomové že je to správný krok.

Ulehčíme tímto krokem také podnikatelům, kteří tak najmou nové pracovníky. Už máme připravený zákon na odvod DPH až po zaplacení faktury, aby se slušní živnostníci a podnikatelé nedostávali do druhotné platební neschopnosti kvůli těm neslušným.

A také máme připravený program na celostátní obnovu památek, který podpoří místa ve stavebnictví i cestovním ruchu a zvýší také naše národní sebevědomí.
Pojďte s námi odvážně ke změně. Volte Hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomio Okamura

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

11:04 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zatčenému ukrajinskému ministru zemědělství, který …