Okamura (SPD): 8 684 nežádoucích reakcí na očkování včetně 122 možných úmrtí

11.11.2021 14:36 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k nežádoucím účinkům očkování.

Okamura (SPD): 8 684 nežádoucích reakcí na očkování včetně 122 možných úmrtí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Státní úřad pro kontrolu léčiv (SÚKL) ohlásil 8 684 nežádoucích reakcí na očkování včetně 122 možných úmrtí. Proč vláda v kampani neinformuje o rizicích očkování? Vláda začala s brutální kampaní zobrazující oběti covidu-19. Proč ale, když říká A, neřekne také B, tedy, že očkování má svá rizika! Hnutí SPD říká, že otázka očkování má být svobodnou volbou každého občana. Ať si každý na základě stavu svého zdraví zváží rizika, co ho více ohrožuje – zda covid-19, nebo očkování. Převezme vláda odpovědnost za mrtvé a postižené lidi, které donutí k očkování?

Jak informoval iDnes.cz, SÚKL k prvnímu listopadu uveřejnil celkový počet 8 684 hlášení nejrůznějších vedlejších účinků vakcíny proti koronaviru.

Nejčastěji, ve skoro šesti tisících případech, jde například o  horečku, třesavku, zimnici, únavu, slabost, malátnost nebo otok obličeje. Méně častěji se přidává bolest hlavy, kloubů kostí, a také mravenčení či pálivý pocit. Už vzácnější jsou pak zvracení či průjmy, nebo také dušnost, kašel, vyrážky či svědivost.

Navíc, jak informoval server CNN Prima News, v Rakousku stoupá počet plně očkovaných pacientů, kteří končí na jednotkách intenzivní péče (JIP). Vyplývá to z interního dokumentu komise epidemiologů, který má k dispozici agentura APA. Jak se uvádí v interním dokumentu, v současné době tvoří plně očkovaní pacienti na oddělení JIP 17 %, na jiných nemocničních oddělení je to 31 %. Příčiny tohoto nárůstu zatím nikdo nedokázal spolehlivě pojmenovat, protože rakouská Agentura pro zdraví a bezpečnost potravin kohortovou studii teprve dokončuje.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Otevřený dopis ministru Rakušanovi k migračnímu paktu

19:02 Mračková Vildumetzová (ANO): Otevřený dopis ministru Rakušanovi k migračnímu paktu

Otevřený dopis zveřejněný na svém veřejném facebookovém profilu k rukám ministra Víta Rakušana.