Okamura (SPD): ČSSD chce přijímat islámské migranty

21.05.2018 8:35

Komentář na facebookovém profilu k vyjádření europoslance ČSSD Miroslava Pocheho k přijímání migrantů

Okamura (SPD): ČSSD chce přijímat islámské migranty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Kandidát ČSSD na ministra zahraničí v Babišově vládě a současný europoslanec Miroslav Poche podporuje otevřeně kvóty na ilegální imigranty z Afriky a z muslimských arabských zemí. Doslova na svém blogu napsal: „Neotáčejme se k uprchlíkům zády, měli bychom imigranty v ČR přijmout a poskytnout jim prostor pro nový život. Musíme být solidární s EU.“ A zároveň Miroslav Poche navrhuje, abychom na úvod přijali 525 osob. A dále tento poslanec ČSSD píše: „Počet 525 osob považuji za symbolické humanitární gesto, kterému by se Česká republika neměla vyhýbat. Proto se osobně přikláním k tomu imigranty v České republice přijmout a poskytnout jim prostor pro nový život. Vím, že to není názor populární, natož většinový, ale jsem pevně přesvědčen, že je to názor správný. Jako sociální demokrat v 21. století se domnívám, že by ČR měla tyto kroky učinit."

Účast ČSSD ve vládě bude dalším krokem k přijímání nepřizpůsobivých migrantů do ČR, což zásadně zhorší naši bezpečnost a způsobí sociální nepokoje. A jak víte, minulý týden zcela skandálně podepsal ministra vnitra v demisi Lubomír Metnar (ANO) jménem Babišovy české vlády v africkém Maroku politickou deklaraci o podpoře zlegalizování migrace z Afriky pro léta 2018–2020. Bez jakéhokoliv projednání v českém Parlamentu.

Hnutí SPD zásadně výše uvedené kroky odmítá. Prosazujeme nulovou toleranci této migrace z afrických a arabských zemí a zákaz propagace islámské ideologie v České republice. Jsme jedinou stranou v Parlamentu s tímto programem. Naší prioritou je více peněz pro české slušné občany, bezpečnost a spravedlnost. A prosím vás o maximální podporu v říjnových komunálních volbách.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

4:31 Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhře Ruské federace ve sporu s Ukrajinou u Mezinár…