Okamura (SPD): ČSSD chce přijímat islámské migranty

21.05.2018 8:35

Komentář na facebookovém profilu k vyjádření europoslance ČSSD Miroslava Pocheho k přijímání migrantů

Okamura (SPD): ČSSD chce přijímat islámské migranty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Kandidát ČSSD na ministra zahraničí v Babišově vládě a současný europoslanec Miroslav Poche podporuje otevřeně kvóty na ilegální imigranty z Afriky a z muslimských arabských zemí. Doslova na svém blogu napsal: „Neotáčejme se k uprchlíkům zády, měli bychom imigranty v ČR přijmout a poskytnout jim prostor pro nový život. Musíme být solidární s EU.“ A zároveň Miroslav Poche navrhuje, abychom na úvod přijali 525 osob. A dále tento poslanec ČSSD píše: „Počet 525 osob považuji za symbolické humanitární gesto, kterému by se Česká republika neměla vyhýbat. Proto se osobně přikláním k tomu imigranty v České republice přijmout a poskytnout jim prostor pro nový život. Vím, že to není názor populární, natož většinový, ale jsem pevně přesvědčen, že je to názor správný. Jako sociální demokrat v 21. století se domnívám, že by ČR měla tyto kroky učinit."

Účast ČSSD ve vládě bude dalším krokem k přijímání nepřizpůsobivých migrantů do ČR, což zásadně zhorší naši bezpečnost a způsobí sociální nepokoje. A jak víte, minulý týden zcela skandálně podepsal ministra vnitra v demisi Lubomír Metnar (ANO) jménem Babišovy české vlády v africkém Maroku politickou deklaraci o podpoře zlegalizování migrace z Afriky pro léta 2018–2020. Bez jakéhokoliv projednání v českém Parlamentu.

Hnutí SPD zásadně výše uvedené kroky odmítá. Prosazujeme nulovou toleranci této migrace z afrických a arabských zemí a zákaz propagace islámské ideologie v České republice. Jsme jedinou stranou v Parlamentu s tímto programem. Naší prioritou je více peněz pro české slušné občany, bezpečnost a spravedlnost. A prosím vás o maximální podporu v říjnových komunálních volbách.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.