Okamura (SPD): Dělat z čtenářů hlupáky a zneužívat k tomu neštěstí, je už fakt přes čáru

28.06.2021 8:36 | Komentář

Komentář na facebookovém profilu k nepravdivým zprávám v některých médiích

Okamura (SPD): Dělat z čtenářů hlupáky a zneužívat k tomu neštěstí, je už fakt přes čáru
Foto: repro Youtube, BR
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Členové SPD v čele s naším poslancem Lubomírem Španělem pomáhají v postižených Hruškách odklízet suť. V sobotu také nakoupili a dovezli do Koordinačního centra pomoci v Hodoníně to nejnutnější, co je potřeba k odklízení následků tornáda - lopaty, košťata, hrábě, vědra, rukavice, pytle na odpad a hlavně stavební kolečka. Kromě poslance SPD za Jihomoravský kraj Lubomíra Španěla se zúčastnili místopředseda SPD Středočeského kraje Oldřich Černý, předseda SPD Praha Víťa Novák a další. Moc děkuju všem.

V sobotu jsem na jižní Moravě osobně předal viceprezidentovi Komory velitelů dobrovolných hasičů Ing. Jánu Chlebovi (pomáhají odstraňovat škody v obcích po tornádu) finanční dar poslaneckého klubu SPD, aby mohli co nejlépe pomoci. Zároveň jsem poděkoval zástupcům dobrovolných hasičů, kteří přímo pomáhají v postižených obcích.

Závěrem jen malá poznámka - to, jaké dezinformace a lži záměrně šíří o SPD weby Expres.cz a Seznamzpravy, že prý SPD na Moravě nepomáhá a jiné pomluvy, je fakt ubohost. To nejsou novináři, to jsou zoufalci a hyeny. Chápu, že tito novináři fandí někomu jinému, ale dělat z čtenářů hlupáky a zneužívat k tomu neštěstí jiných lidí, mi připadá už fakt přes čáru...

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Už i mainstreamová média vyvracejí tvrzení Rakušana o „české výjimce

23:07 Fiala (SPD): Už i mainstreamová média vyvracejí tvrzení Rakušana o „české výjimce

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.