Okamura (SPD): EU zase vyhrožuje ČR!

29.04.2019 19:04

Komentář na facebookovém profilu k politice Angely Merkelové a EU

Okamura (SPD): EU zase vyhrožuje ČR!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

EU zase vyhrožuje ČR! Ve své nahotě se zde opět ukazuje ohavná podstata Evropské unie a jejích nabubřelých arogantních lídrů. Francouzský prezident Macron vyhrožuje České republice a dalším státům odmítajícím imigranty, že když se nebude podílet na přijímání imigrantů, budou vyloučeny ze Schengenského prostoru. EU, která se stále více stává jen fíkovým listem pro franko-germánské neomarxistické impérium, už nemá co nabídnout, a tak jen vyhrožuje. Hnutí SPD odmítá ustupovat takovému vyhrožování a klidně, ať nás ze Schengenu a i z Evropské unie vyloučí. V takové Evropské unii být nechceme! Pokud nechcete, aby Vám vládli Merkelová, Macron, Juncker a Soros, přijďte k REFERENDU o EU a IMIGRACI 24. a 25. května!

Macron jako kandidáty na vyloučení ze Schengen zmiňoval státy, které nechtějí „nést společné břímě“ migrace. Vloni v prosinci zase belgický premiér Charles Michel řekl, že státy Visegrádu včetně Česka by měly být ze Schengenu vyloučeny, protože při řešení migrační krize neprojevují dostatek solidarity.

Připomeňme jen, že nám vyhrožuje ten Macron, který potlačuje legitimní protesty francouzských občanů proti své vládě takovými způsoby, za které by se nemusely stydět ani nejvíce diktátorské režimy světa. Ani komunisté v ČSSR v osmdesátých letech snad nepotlačovali protesty takto brutálně jako francouzská vláda. Připomeňme jen, že nás peskuje ten Macron, který svou politikou otevřených dveří islámské imigraci ohrožuje existenci nejen Francie, ale i celé Evropy. Už aby ho naše kolegyně a kamarádka Marine Le Pen poslala na politický hřbitov!

Pokud jde o samotný Schengen, tak ten je jednou z příčin migrační krize a zavedl princip kolektivní nezodpovědnosti, kdy jednotlivé státy nechali procházet přes své území imigranty poté, co oni překonali vnější hranice EU, které Řecko a Itálie i agentura Frontex střežily jen velmi laxně. Vnější hráz neexistovala, imigrantská záplava se tedy šířila po Evropě. Pokud nefunguje vnější hráz, musíme mít svou vlastní národní hráz.

Musíme být připravení chránit své hranice a musíme mít připravenu hráz proti imigrační povodni. Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval. SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s možností zavedení hraničních kontrol, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince na našich hranicích.

Potenciální islámští teroristé jsou jen kousek od našich hranic a někteří se na našem území i pohybovali. Stavět hráz a povodňové zábrany až při povodni, je pozdě. A vidíme, že Německu a západní Evropě jsou v muslimské záplavě minimálně po pás. Brzy to může být po krk a o krk jim půjde. Nesmíme dopustit, aby to, co se děje v západní Evropě, bylo i u nás. První ukázky toho jsme již zaznamenali.

Hnutí SPD odmítá ustupovat takovému vyhrožování a klidně, ať nás ze Schengenu a klidně i z Evropské unie vyloučí. V takové Evropské unii být nechceme!

Společně s dalšími vlasteneckými a antiislamistickýmu stranami máme šanci ubránit Evropu, když nás podpoříte. Náš kamarád a italský ministr vnitra Matteo Salvini již ukázal, jak umí zatočit s nelegálními imigranty, nelegální imigraci do Itálie prakticky zastavil. Stejně tak rakouští Svobodní zakazují propagaci politického islámu a zavírají nenávistné mešity. Nejsme v tom sami a máme silné spojence! Pokud nechcete, aby Vám vládli Merkelová, Macron, Juncker a Soros, přijďte k REFERENDU o EU a IMIGRACI 24. a 25. května!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…