Okamura (SPD): Gangy migrantů ohrožují švédské děti a vyhrožují jim znásilněním

22.07.2019 8:33

Komentář na facebookovém profilu k násilnostem imigrantů

Okamura (SPD): Gangy migrantů ohrožují švédské děti a vyhrožují jim znásilněním
Foto: Repro Facebook
Popisek: Projev Tomia Okamury k navrhovanému bodu reparací za 2. světovou válku

To je strašlivé. Gangy migrantů ohrožují švédské děti a vyhrožují jim znásilněním. Jeden příklad za všechny. Poslední rok se život obyvatel švédské obce Grums mění v noční můru. Hrozby znásilnění, bití, házení kamení. Dětský gang složený z 8–12letých migrantů tak terorizuje děti, že švédské děti už nechodí ven a hrají si jen doma. Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Švédsko či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD.

„Hází kameny, napadají děti ocelovými trubkami a tyčemi, dokud nezačali krvácet. Nejhorší bylo škrcení, které zanechalo modřiny na krku dítěte. Ale je to také o sexuálních hrozbách: „Já s tebou budu mít sex“ nebo „tě znásilním“, říká Malin ze sdružení nájemníků pro švédský web Hem och Hyra.

Již dříve jsme informovali, že podle podle nejnovější Zprávy o národní bezpečnosti vydané Švédskou národní radou pro prevenci kriminality (Brottsförebyggande Rådet nebo Brå) se čtyři z deseti žen bojí vyjít ven.

V roce 2017 vydala švédská policie zprávu Zranitelné oblasti 2017(„Utsatta områden 2017“, známé jako „no-go zóny“ nebo oblasti, ve kterých není vymáháno právo). Dle této zprávy ve Švédsku existuje 61 takových oblastí, v nichž působí 200 zločineckých sítí, do nichž je zapojeno přibližně 5 000 zločinců. V 23 oblastech je situace zvláště kritická a do závažných trestných činů souvisejících i se zbraněmi a drogami tam jsou zapojeny dokonce 10leté děti. Většinu obyvatel tam tvoří lidé s neevropskými kořeny, hlavně muslimští imigranti.

Kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu? Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Podpořte nás prosím.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.