Okamura (SPD): Hamáček pokračuje ve zneužívání ministerstva vnitra pro osobní účely

04.07.2020 19:44

Komentář na facebookovém profilu ke zprávě o projevech extremismu za rok 2019 Ministerstva vnitra

Okamura (SPD): Hamáček pokračuje ve zneužívání ministerstva vnitra pro osobní účely
Foto: repro Youtube, BR
Popisek: Tomio Okamura

Ministr vnitra a předseda ČSSD Jan Hamáček pokračuje ve zneužívání ministerstva vnitra pro osobní účely a označil hnutí SPD ve zprávě ministerstva vnitra za “hlavního šiřitele nenávisti” kvůli našim nesouhlasným postojům ohledně nelegální migrace, islamizace a politiky EU. Tato nesmyslná zpráva je pouze pokračováním zneužívání ministerstva vnitra ministrem Janem Hamáčkem z ČSSD k politickému boji vůči politickým oponentům, jelikož ČSSD zoufale klesají preference. Po jarním pokusu o stíhání poslankyně SPD Karly Maříkové za pravdivé postoje odsuzující nelegální migraci a islamizaci, tak pokračují pokusy ministerstva vnitra pod vedením sluníčkářské ČSSD o kriminalizaci vlasteneců a lidí, kteří nesouhlasí s politikou Evropské unie, migrací, islamizací a politikou multikulturalismu. Hnuti SPD se ministrem vnitra Hamáčkem z ČSSD nenechá zastrašit a bude nadále prosazovat nas politicky program, kde je bezpečnost a slušný a pracující člověk na 1.miste!

Mimochodem, pane ministře Hamáčku, měl byste konečně přiznat veřejnosti i médiím, že se chystáte utéct z boje, zradit voliče ČSSD a domlouváte si již několik měsíců lukrativní trafiku - post velvyslance ČR v Kanadě, protože už ani vy sám jako předseda ČSSD vaší straně nevěříte, takže ji i voliče chcete hodit přes palubu, a zároveň sám zůstat u zlatého korýtka.

Připomeňme si některé výroky Jana Hamáčka: „Islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti,“ řekl o islámu. A dále dodal: „Islamofobie je odpudivá a nebezpečná stejně jako rasismus a antisemitismus a měla by být potlačována všemi zákonnými nástroji. Islám je pro lidstvo důležitý.”

Co k tomu dodat? Není divu, když má ČSSD ve svém dlouhodobém (základním) programu podporu imigrace i multietnické a multikulturní společnosti. Sociální demokraté se též ve svém programu zasazují o politické sjednocení Evropy (tedy jinými slovy jeden evropský stát), globální vládnutí a nový světový řád. Prosazují tedy konec svobody a suverenity České republiky. „Příchod imigrantů může posilovat aktivní složku populace, a zmírňovat tak očekávané negativní důsledky populačního vývoje,“ tvrdí ČSSD ve svém zásadním programovém dokumentu.

„Multikulturní integrace je jedním z dlouhodobých a komplexních úkolů, bez jejichž vyřešení nelze realizovat moderní evropskou kulturní politiku a zásady OSN o harmonickém vztahu mezi příslušníky různých kultur. Boj proti xenofobii a za uchování kulturní rozmanitosti považuje ČSSD za významnou podmínku trvalé udržitelnosti kultury, a tím i života vůbec,“ říká sociální demokracie ve svém zásadním programu.

Takže multikulturalismus, nový světový řád, imigrace, islám a nadvláda Evropské unie, toto vše je moderní tvář ČSSD.

Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A prosím SDÍLEJTE. Přeji hezký den

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Danuše Nerudová je asi slepá

4:30 Dostálová (ANO): Danuše Nerudová je asi slepá

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k migraci