Okamura (SPD): Hnutí SPD nehlásá rasovou, etnickou či náboženskou nenávist!

17.04.2019 18:28

Komentář na facebookovém profilu k údajným pomluvám o SPD

Okamura (SPD): Hnutí SPD nehlásá rasovou, etnickou či náboženskou nenávist!
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Na dnešním pozdním obědě, kde jsem si dal moje oblíbená kuřecí játra s rýží, mě právě zastihla zpráva Hamáčkova (ČSSD) ministerstva vnitra, že prý SPD hraje hlavní roli v ČR ohledně šíření projevů rasové, etnické a náboženské nenávisti, protože kritizujeme migraci a islám! Předseda ČSSD mi svými žvásty a plácáním nesmyslů ale chuť rozhodně nezkazil. Upozorňování na negativní jevy migrace či islámu není šíření nenávisti, ale holá skutečnost, na kterou je třeba upozorňovat. A ministerstvo vnitra, vedené předsedou ČSSD Hamáčkem, hrubě zneužilo tuto zprávu k politickému boji proti hnutí SPD před volbami do Evropského parlamentu. Zpráva je součástí snahy zlikvidovat dnes jedinou parlamentní politickou opozici. Hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) se rozhodným způsobem ohrazuje proti předloženému návrhu výroční zprávy o extrémismu Ministerstva vnitra. Jde o dokument hrubě popírající politické právo na demokratickou pluralitu názorů.

Hnutí SPD je politickou opozicí proti systému, který ničí suverenitu České republiky, přirozené národní kulturní hodnoty, svobodu a demokracii. Odmítáme systém, který nadřazuje globální zájmy nad zájem naší země a našeho národa. Hnutí SPD děkuje prezidentu republiky za výhrady, které v této souvislosti vyslovil k návrhu zprávy.

Vidíme zde skandální politizaci ministerstva vnitra, které v zatím nevydané zprávě o extremismu podsouvá hnutí SPD, že prý šíří „předsudečnou nenávist“. „V oblasti šíření projevů rasové, etnické či náboženské nenávisti a nesnášenlivosti hrálo hlavní roli hnutí Svoboda a přímá demokracie,“ píše se v Hamáčkově zpolitizované zprávě. Zdá se bohužel, že obhájce islámu a multikulturalismu, ministr vnitra a předseda ČSSD Jan Hamáček, používá ministerstvo vnitra jako nástroj k umlčení svých kritiků. Naprosto popíráme, že bychom šířili nenávist a nesnášenlivost. Ministerstvo vnitra sprostě lže a nactiutrhá!

Pokud chcete žít ve svobodné zemi bez nadvlády islámu a diktatury Evropské unie a politické korektnosti, volte prosím hnutí SPD! Jinak se neubráníme. Když dnes Hamáčkovo ministerstvo vnitra umlčí nás, zítra umlčí i Vás a naše země dopadne stejně jako islamizované země v západní Evropě! Bojujeme o svobodu a bezpečnost každého z Vás i Vašich blízkých!

Hnutí SPD naopak jasně vystupuje proti nenávisti a nesnášenlivosti, kterou hlásají neomarxističtí sluníčáři a kterou hlásá islám. SPD snad šíří nenávist a nesnášenlivost, kvůli tomu, že varuje před nenávistným a nesnášenlivým islámem, který praktikuje nenávistné postoje k homosexuálům, nemuslimům a židům? Jsme nenávistní a nesnášenliví proto, že tu nechceme mít teroristické útoky a že nesdílíme názor islámu, že ženy jsou podřadné bytosti? Jsme nenávistní proto, že nechceme, aby české občany přepadávali a vraždili nelegální imigranti? Nebo je SPD nenávistná a nesnášenlivá proto, že varuje před extremismem Pirátů, jejichž předseda Ivan Bartoš má napojení na levicově extremistickou a teroristickou organizaci Antifa, která páchá násilné útoky na své odpůrce?

Je snad podle ministerstva vnitra nenávistí a nesnášenlivostí prosazování přímé demokracie, práv českých občanů a možnost odvolání politiků občany, obrana národních zájmů, obhajoba tradičních hodnot a národní suverenity? Ti, kteří nás označují za nenávistné, postupují podle principu „Zloděj křičí: ´chyťte zloděje´“. A opravdoví nesnášenliví nenávistníci křičí: „Chyťte SPD“.

Hnutí SPD nehlásá rasovou, etnickou či náboženskou nenávist! Islám není rasa ani etnikum, ale nenávistná ideologie! Naprosto odmítáme, že bychom předkládali manipulativní informace! Ty naopak šíří zmanipulované mainstreamová sluníčkářská média i ministerstvo vnitra! Svá tvrzení máme podložená fakty! Ministerstvo vnitra sprostě lže a nactiutrhá!

Je vidět, že ministr vnitra Jan Hamáček jen postupuje dle svého dřívějšího prohlášení: „Islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti.“

Pokud chcete žít ve svobodné zemi bez nadvlády islámu a diktatury Evropské unie a politické korektnosti, volte prosím hnutí SPD! Jinak se neubráníme. Když dnes Hamáčkovo ministerstvo vnitra umlčí nás, zítra umlčí i Vás a naše země dopadne stejně jako islamizované země v západní Evropě!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.