Okamura (SPD): Ještě skandálnější je vyjádření předsedy ODS Petra Fialy

20.05.2019 10:13

Komentář na facebookovém profilu k výrokům Martina Langa.

Okamura (SPD): Ještě skandálnější je vyjádření předsedy ODS Petra Fialy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Tak to je šílené – předseda ODS v Jesenici u Prahy, zastupitel ODS a sluníčkář Martin Lang nadále trvá na svých vyjádřeních, že „prezidenta Zemana je nutné podřezat jako svini“ a že je prezident „debilní senilní bolševik a je třeba ho zabít. Ideálně takovou zrůdu podřezat, jako přestárlou svini a nechat vykrvit a poté spálit.“ Dále tento politik ODS napsal, že „poslanci (jiných stran) jsou zrůdy a je nutné je pozabíjet“ a že „poslanci (jiných stran) a prezident jsou zrůdy a všehoschopná zvířata, která nejsou vhodná ani na mýdlo. Hromadu sraček lze pouze spálit“. Také napsal, že „poslancům (jiných stran) a prezidentovi je nutné uřezávat hlavy a pak pálit sračky, co z nich zbudou“.

A snad ještě skandálnější je vyjádření předsedy ODS Petra Fialy, který na přímý dotaz odmítl říct, zda svého spolustraníka za tyto výroky vyloučí… Přitom právě Petr Fiala se neustále ohání demokracií a neustále falešně obviňuje a pomlouvá ostatní. Toto je skutečný extrémismus a fašismus.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce