Okamura (SPD): Kosovo je Srbsko

11.09.2019 16:04

Komentář na facebookovém profilu ke Kosovu a Srbsku

Okamura (SPD): Kosovo je Srbsko
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Dlouhodobě naprosto odmítáme suverenitu samozvaného státu Kosovo, který zakládali lidé z teroristické organizace Kosovská osvobozenecká armáda (UÇK). Kosovo je Srbsko! „Mám rád Srbsko a Srby,“ řekl prezident republiky Miloš Zeman podle agentury AP anglicky svému hostiteli, srbskému prezidentovi Aleksandaru Vučičovi. Pak tlumenějším hlasem dodal: „A nemám rád Kosovo.“ Prezident Vučić mu vzápětí poděkoval. I my děkujeme prezidentu Zemanovi za tato slova.

Připomínáme zradu vlády Mirka Topolánka z ODS a Karla Schwarzenberga z TOP 09, která uznala nezávislost samozvaného státu Kosovo. „Vždy jsem o těchto představitelích říkal, že jsou představiteli narkomafie financované na základě válečných zločinů,“ řekl před časem prezident Miloš Zeman o představitelích samozvaného státu Kosovo a měl pravdu. Takzvaná republika Kosovo je země s obrovským vlivem mafie a země, kde se cvičí a připravují radikální islámští bojovníci.

Zrada české vlády na srbském národě je o to odpornější, že v roce 1938 se hlásilo 60 tisíc dobrovolníků z této balkánské země na obranu Československa proti Němcům...

Odsuzujeme válečné zločiny Spojených států amerických spáchané na srbském národu. Odsuzujeme „humanitární bombardování“, které podporoval tehdejší prezident republiky Václav Havel.

Souhlasíme i s dřívějšími slovy prezidenta Zemana, která řekl V březnu 2014: „Veřejně jsem vystupoval proti odtržení Kosova, kritizoval jsem, že ČR uznala nezávislost Kosova a nyní svým způsobem sklízíme plody, které jsme zaseli. Bylo by pokrytecké tvrdit, že nezávislost Kosova je v pořádku a nezávislost Krymu je nemožná. Musíme každému měřit stejným metrem.“

Současné problémy na Balkáně jsou jen důsledkem amerických vojenských invazí a jejich napadání suverénních států.

Hnutí SPD naprosto odmítá suverenitu samozvaného státu Kosovo. Kosovo je Srbsko!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.