Okamura (SPD): MPSV valí do dětí nechutnou sluníčkářskou propagandu

19.10.2019 17:52

Komentář na facebookovém profilu k příručce MPSV pro mikrojesle

Okamura (SPD): MPSV valí do dětí nechutnou sluníčkářskou propagandu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Ministerstvo práce a sociálních věcí Jany Maláčové z ČSSD valí do dětí nechutnou multikulturní a genderovou sluníčkářskou propagandu. „Každé dítě si může vzít na hřiště panenku a dělat jí maminku či tatínka“ nebo „Pokud je to možné, vybíráme hračky i jiné než světlé barvy pleti“. To jsou jen dva z příkladů z příručky ministerstva práce a sociálních věcí určené pro mikrojesle. A já na to za sebe říkám - správná rodina je ale táta a máma, a ne rodič A a rodič B, jak vnucují neomarxisti. A s panenkami si hrají holčičky, ne kluci. Nápady neomarxistické ČSSD, které bez svolení rodičů aplikuje na našich dětech jako na pokusných králících, jsou šílené.

Není divu, když má ČSSD ve svém Dlouhodobém (základním) programu podporu imigrace i multietnické a multikulturní společnosti. Sociální demokraté se též zasazují o politické sjednocení Evropy (tedy jinými slovy jeden evropský stát), globální vládnutí a nový světový řád.

„Příchod imigrantů může posilovat aktivní složku populace, a zmírňovat tak očekávané negativní důsledky populačního vývoje,“ tvrdí ČSSD ve svém zásadním programovém dokumentu.

„Multikulturní integrace je jedním z dlouhodobých a komplexních úkolů, bez jejichž vyřešení nelze realizovat moderní evropskou kulturní politiku a zásady OSN o harmonickém vztahu mezi příslušníky různých kultur. Boj proti xenofobii a za uchování kulturní rozmanitosti považuje ČSSD za významnou podmínku trvalé udržitelnosti kultury, a tím i života vůbec,“ říká sociální demokracie ve svém zásadním programu.

Podpůrnou příručku pro mikrojesle vydal resort řízený Janou Maláčovou z ČSSD jako inspiraci, jakou péči by tato zařízení měla předškolním dětem poskytovat. Dokument nabádá například k výběru panenek jiné barvy pleti než světlé nebo četbě různých pohádek, které nejsou jen z Evropy.

„Vybíráme také příběhy, v nichž se vyskytují různé modely rodiny nebo které nepracují s tradičními stereotypy v rolích mužů a žen,“ stojí v příručce.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Dokument se věnuje i propagaci zvrácené genderové ideologie. Pečující o děti by měl zařazovat aktivity, které klasické rozdělení rolí mezi muži a ženami nabourávají. „Každé dítě si vezme s sebou na hřiště panenku a bude jí dělat maminku/tatínka, připraví oblečení, jídlo, bude vozit v kočárku atd,“ uvádí.

S tím souvisí i vyjadřování vychovatele: „Je třeba si při kontaktu s dětmi dávat pozor, vyvarovat se vět typu: Takhle se správný kluk nechová/chová! nebo Tohle je přece pro holky! Při aktivitách typu ‚povolání’ pracovat s oběma rody,“ píše se v příručce jako další doporučení. Šílená neomarxistická genderová ideologie tvrdí, že pohlaví je sociální konstrukt (a je libovolně volitelné a měnitelné), nikoli biologická danost. Sociální inženýři pak chtějí, aby si chlapci hráli s panenkami, nosili šatičky a v dospělém věku, aby kojili či rodili děti. To je proti přírodě i proti zdravému rozumu. Nemyslíte? A nyní genderisté dokonce tvrdí, že existuje 100 pohlavních identit… A proč ne rovnou 1000? A proč ne 10 000?

Hnutí SPD brání normální svět pro normální lidi a přináší lidem pozitivní řešení jejich problémů. Hnutí SPD má v programu velmi výraznou finanční pomoc pracujícím rodinám s dětmi. Pro tyto rodiny s dětmi máme připravené výrazné slevy na dani z příjmu, konkrétně 50 % u prvního dítěte, 60-70 procent u dvou dětí a rodina se třemi a více dětmi nebude platit žádnou daň z příjmu. Samozřejmě by platila námi navrhovaná podmínka, že alespoň jeden z rodičů pracuje a čistý trestní rejstřík bez úmyslných trestných činů.

Stejně tak chceme zavést i výhodné novomanželské půjčky i podporu bydlení a další věci – opět podmíněné pracovní minulosti jednoho z rodičů a podmínkou čistého trestního rejstříku bez úmyslných trestných činů. Hnutí SPD podporuje důchodce i rodiny s dětmi, protože to jsou spojené nádoby a tyto skupiny si zaslouží zvláštní ochranu.

Hnutí SPD brání normální svět pro normální lidi. Braňte ho spolu s námi proti nesmyslům, které prosazují sluníčkáři.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

14:07 Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k snadnějšímu zaplacení dluhů u VZP a odpuštění pená…