Okamura (SPD): Mám bohužel podezření, že Andrej Babiš říká něco úplně jiného, než v Bruselu prosazuje

13.09.2018 16:22

Projev na 19. schůzi Poslanecké sněmovny 13. září 2018 k finančnímu rámci EU na období 2021 - 2027

Okamura (SPD): Mám bohužel podezření, že Andrej Babiš říká něco úplně jiného, než v Bruselu prosazuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Vážené dámy a pánové,

to je sice hezké, že se tady pan předseda Sněmovny Vondráček za hnutí ano omluvil za hlasování europoslanců, všech europoslanců hnutí ANO, kteří hlasovali proti zájmům České republiky, proti našim národním zájmům a podrazili partnery z V4, a dozvěděli jsme se, že oni své postoje nekonzultovali. Já myslím, že je to skutečně úplně fatální selhání, protože jestli nejsilnější vládní strana, která vede českou vládu, její europoslanci nekonzultují a dělají si v zahraniční politice, co chtějí, tak to svědčí skutečně o značné nekompetentnosti.

Ale já mám podezření, že je to trošku jinak. Mám bohužel podezření, že nám tady Andrej Babiš pro české občany, pro české voliče říká totiž něco úplně jiného, než v Bruselu dlouhodobě prosazuje. Ono to totiž není první hlasování. Oni totiž poslanci hnutí ANO jsou součástí evropské frakce ALDE, což je v podstatě otevřeně proimigrační globalistická frakce, kterou vede skutečně jeden z největších neomarxistických aktivistů, bývalý belgický premiér Verhofstadt a samozřejmě oni nehlasují přece špatně nebo jinak. Oni hlasují přesně v souladu s ideou té frakce, které se dobrovolně stali členem. Vždyť oni přesně vědí, jak hlasují! Oni hlasují tak, jak mají z pohledu hnutí ANO. Takže tady neříkejme, že je to jinak. A je skutečně skandální, já jenom říkám, do kdy bude pan premiér balamutit občany v ČR, protože nelze být protiimigrační a zároveň probruselský, protože politika EU je založena na globalismu, multikulturalismu a na migraci. To znamená, doufám, že teď jasně před komunálními a senátními volbami prohlédli občané ČR, že tady pan premiér říká úplně něco jiného, hnutí ANO, říká v ČR, než ve skutečnosti prosazují v Evropě.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…