Okamura (SPD): Mediální show ČT, zaplacená z koncesionářských poplatků

28.06.2020 16:41

Komentář na facebookovém profilu k výsledkům průzkumu důvěryhodnosti ČT

Okamura (SPD): Mediální show ČT, zaplacená z koncesionářských poplatků
Foto: repro Youtube, BR
Popisek: Tomio Okamura

Luxusní platy, porušování zákona, začerňování smluv, nevyváženost a manipulativnost pořadů, plná podřízenost zájmům globalistů, to je dnes veřejnoprávní ČT. Požadavek zvýšení koncesionářských poplatků je nehoráznost.

Veřejnoprávní Česká televize (ČT) minulý týden prezentovala prostřednictvím generálního ředitele Petra Dvořáka „mediální show" s výsledky průzkumu agentur Median a STEM/MARK, který si zaplatila z peněz vybraných z koncesionářských poplatků. Výzkum měl ukázat, že Češi považují veřejnoprávní televizi za nejdůvěryhodnější médium v zemi a důvěřují jí až tři čtvrtiny obyvatel. Co se týká výše současného koncesionářského poplatku, údajně dvě třetiny obyvatel by byly pro jeho zvýšení. Hnutí SPD s těmito názory a postupem veřejnoprávní ČT nesouhlasí a zpochybňuje objektivitu tohoto „zaplaceného" výzkumu.

Hnutí SPD také odmítá zvyšování koncesionářských poplatků. ČT nám nepřipadá jako důvěryhodné médium zejména pro svou jednostrannost, neobjektivitu, závislost a neschopnost dávat možnost vyjádření i oponentům. Luxusní platy, porušování zákona, začerňování smluv, nevyváženost a manipulativnost pořadů, plná podřízenost zájmům globalistů, to je dnes veřejnoprávní ČT. A to vše má platit občan zvýšenými poplatky?

Požadujeme změnit ČT na státní příspěvkovou organizaci s pevným rozpočtem a v kontrolní pravomoci Nejvyššího kontrolního úřadu (NKÚ). Televizní poplatky je nutné zrušit. ČT dnes přežívá díky bohatému televiznímu archívu a z podstaty. Nyní chce v době krize ČT tahat z lidí peníze, aby je mohla dál manipulovat v zájmu elit.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

19:05 Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k geotermálnímu projektu Ringen v Litoměřicích