Okamura (SPD): Migrace do zemí Evropské unie razantně narůstá

31.03.2023 6:31 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migraci do Evropy.

Okamura (SPD): Migrace do zemí Evropské unie razantně narůstá
Foto: Screen: CNN Prima News
Popisek: Šéf SPD Tomio Okamura v pořadu Partie.

Migrace do Německa a do Evropy exploduje, informují Novinky. Migrace do zemí Evropské unie razantně narůstá, největší zájem mezi běženci je již tradičně o Německo. Vloni tam požádalo o azyl 226 467 lidí, což je nejvyšší počet ze všech zemí EU. Za první dva měsíce letošního roku nelegální migrace v Německu doslova exploduje. Žádost o azyl podalo 54 333 lidí, to je o 85 procent více než ve stejném období roku 2022, píše deník Bild. Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci.

Východní cesta (přes Rusko, Bělorusko a Polsko) se v současné době stává jednou z nejpoužívanějších migračních tras. Z interních policejních dokumentů vyplývá, že na této trase k 28. únoru, ve srovnání se stejným obdobím loňského roku, narostla nelegální migrace o 141 procent.

Nejrazantnější nárůst migrace je zaznamenán přes Středomořskou trasu. Během 24 hodin se dostane do Itálie přes 2000 běženců. Italské úřady od začátku ledna zaznamenaly 21 tisíc žádostí o azyl, ve stejném období loňského roku to bylo 6000.

K 12. březnu letošního roku se nelegální migrace přes Itálii zvýšila o 255 procent (ve srovnání se stejným obdobím loňského roku). Z Itálie potom většina migrantů směřuje do Německa. Zvyšuje se také migrační tlak na trase východního Středomoří (z Turecka do Řecka, Bulharska, Rumunska či Kypru). V roce 2022 se nelegální migrace na této cestě zvýšila o 79 procent. Tento trend pokračuje.

Připomínám, že afghánský muslimský imigrant v Karlových Varech na silvestra znásilnil ženu a druhou se pokusil zavraždit. Tak zní obžaloba afghánského imigranta, který žije v Německu od roku 2015 se statusem žadatele o azyl. Za takovéto zločiny nese odpovědnost Angela Merkelová a Evropská unie, která sem imigranty pozvala. Nemůžeme se utěšovat tím, že u nás tolik islámských imigrantů není, protože ti, jak se to stalo ve zmíněném případě v Karlových Varech mohou kvůli Schenegenu a EU volně na naše území.

Podobně před časem africký imigrant Abdallah Ibrahim Diallo u Lukavce na Litoměřicku znásilnil nezletilou dívku. Jen v roce 2018 byl třikrát německými orgány řešen pro ublížení na zdraví nebo pro násilnou trestnou činnost. Přesto ho Němci nechali chodit na svobodě! Německá vláda nechává chodit na svobodě násilníky a ti se kvůli nechráněným hranicím mohou dostat i k nám! Můžeme poděkovat Němcům za to, že nás takto „obohacují“ násilníky a že nechávají chodit na svobodě!

A že imigranti u nás nejsou hrozbou? To vyprávějte Markovi Petružálkovi, kterému ve Znojmě rakouský Turek podřízl hrdlo! Marek upadl do kómatu, oslepl a ochrnul! To vyprávějte číšníkovi z Prahy, kterého brutálně napadli Nizozemci imigrantského původu!

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a

Váš majetek. Podpořte nás prosím.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice