Okamura (SPD): Nechceme války gangů a imigrantské no-go zóny jako v západní Evropě

05.01.2022 16:05 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k důsledkům evropské imigrační politiky

Okamura (SPD): Nechceme války gangů a imigrantské no-go zóny jako v západní Evropě
Foto: Daniela Černá
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura na Českém jarmarku v Ostravě

Arabské gangy střílí po lidech v ulicích Berlína. Vidíme tady výsledky multikulturní politiky EU a vítací politiky Mutti Merkel. 

Anketa

Má ministr vnitra Vít Rakušan vaši důvěru?

1%
98%
hlasovalo: 25523 lidí
V berlínské čtvrti Wedding z jedoucího auta pachatelé na ulici Müllerstrasse vypálili před časem 27 střel, píše server deníku Bild. Tři lidé byli zraněni a jedna žena utrpěla šok, píše server týdeníku Focus. Podle informací Focusu jsou za střelbou s velkou pravděpodobností neshody mezi berlínskými arabskými rodinnými klany. Nechceme, aby u nás probíhaly války gangů a aby u nás byly imigrantské no-go zóny jako v západní Evropě!

Některé kulky prorazily okna restaurace a zranily tři osoby. Osmadvacetiletý muž utrpěl vážné zranění zad. V nemocnici se podrobil operaci, podle posledních zpráv jeho život není ohrožen. Další 33letý muž utrpěl zranění ruky, nemocnici opustil ještě v noci. Třetím zraněným byl 38letý muž. Ze střelby vyvázl, kulka ho „jen škrábla“.

Novinky.cz uvedly, že německá policie se poslední roky potýká s kriminalitou, za kterou stojí velké rodinné klany. V jejich režii je obchod s drogami, prostituce, ale také obchod s běženci.

Například několik členů arabského rodinného klanu Remmových bylo vloni na podzim zatčeno kvůli podezření z účasti na miliardové krádeži klenotů v drážďanské klenotnici Zelená klenba (Grünes Gewölbe). V roce 2017 se klan podílel na krádeži stokilogramové zlaté mince Big Maple Leaf v hodnotě zhruba 3,75 milionu eur (téměř 97 milionů korun) z berlínského Bodeho muzea.

Klanový a organizovaný zločin je znepokojivým tématem v Berlíně i jiných spolkových zemích už delší dobu. Nejznámější klany působí v Berlíně, Brémách, Severním Porýní-Vestfálsku a Dolním Sasku a jmenují se Abou-Chaker, Al-Zein, Remmo a Miri. Některé rodinné klany jsou také známé jako klany "libanonské mafie". K jejich trestné činnosti patří loupeže, vybírání peněz za ochranu, obchod s drogami a prostituce. O věci informoval Gatestone Institute.

Gatestone Institute upozornil, že v Německu patří do některého klanu půl milionu lidí, i když ne každý z nich je nevyhnutelně zločincem. V klanech je zastoupeno mnoho národností. Existují libanonské klany, turecké, kurdské, albánské, kosovské a dokonce i čečenské rozvětvené rodiny, které se věnují nelegálnímu podnikání. K válce gangů dochází například i ve Švédsku či Francii.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Podpořte nás prosím.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zeman (PRO): Pane ministře Válku, nechte nás žít

11:51 Zeman (PRO): Pane ministře Válku, nechte nás žít

Pan ministr Válek má novou iniciativu. Zdražit spotřební (nebo jinak nazvanou) daní sladké nápoje. J…